Kezdőoldal » Utazás » Európa » Aki volt már Paralián az...

Aki volt már Paralián az irjon! Mik a tapasztalatok? Jól éreztétek magatokat?

Figyelt kérdés
2010. júl. 25. 09:41
 1/4 anonim ***** válasza:

Mire vagy kíváncsi? Mi tavaly voltunk 5napot Paralián Húsvétkor, idén 10napot, a szomszédos üdülőfaluban, Olympic Beachen :)

Mert kitalálni nem nagyon tudom, mi érdekel :D

Privit is írhatsz

2010. júl. 25. 16:11
 2/4 anonim válasza:
Kellemes,szép hely.Nyugodt pihenésre is alkalmas,de discó is van.Homokos,lassan mélyülő tengerpartja van.Mindenféle üzlet megtalálható.Magyar étterme is van.Mi tavalyelőtt,tavaly is ott voltunk és idén is szeretnénk ott tölteni a szabadságunkat.Ha nem kielégítő a válasz kérdezz konkrétabban.Ja! Ami szerintem fontos nyugodtan használhatsz csapvizet,mert karsztviz.Tiszták,szépek az utcák,barátságosak az emberek.
2010. júl. 26. 03:07
 3/4 A kérdező kommentje:
köszi szépen,biztos jo lesz.pénteken indulunk!
2010. júl. 26. 18:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Én 2 éve 2008-ban voltam a családdal. Ha északa aludni is akarsz akkor vigyél valami füldugot vagy valamit mert az éjszakai élet az valami hihetetlen. Rengeteg magyar van, nagyon jól fogjátok érezni magatok. Látom már ott vagytok, de azért ezt leírtam :D
2010. aug. 2. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!