Kezdőoldal » Utazás » Európa » Járt már valaki Auschwitzban...

Járt már valaki Auschwitzban "önállóan"?

Figyelt kérdés
Bújom a magyar és az angol nyelvű honlapokat egyaránt, de ellentétes információkat találtam erről. Az érdekelne, hogy hogyan lehet oda bejutni? Mármint látok mindenfélét, múzeumot, a két külön tábort, stb... hol kell kezdeni a belépést? Illetve azt olvastam, hogy szigorúak az időpontok tekintetében... ha mondjuk a 8:40-es időpontra van "jegyem", és 8:45-re érek oda, nem fognak beengedni? Mik a tapasztalatok?

2020. jan. 28. 20:06
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Kb 2 éve jártunk, haverral. Arrafelé volt dolgunk, és hazafele ott mentünk el 3 km-re tőle. Volt szó róla előtte is hogy megkéne nézni, de hazafelé csakazért is megkerestük, asszem 700 forint volt kb a parkolás egész napra, besétáltunk, annyit kérdeztek a bejáratnál hogy milyen országból jöttünk, belenéztek a táskába(fényképezőt vittem), majd beengedtek. 2-2,5órát bóklásztunk az egyes táborban ketten, semmi vezető, közben találkoztunk csoportokkal, majd vissza kocsihoz, felmentünk a kettesbe, ott a kutya nem kérdezett semmit, benéztünk, kicsit bóklásztunk, de addigra rendesen átfagytunk a minuszokban meg ott nem is volt annyi látnivaló.
2020. jan. 28. 21:10
 2/3 anonim ***** válasza:
2%
David Cole riportjait neki és más kutatók eredményeit nézd át előbb . Utólagosan at lett építve kéményeket is kapott , átverés . 1,5 millió össz áldozat volt talán , a 6 millió hazugság ( orosz komcsik 6 millió ukrant éheztettek halalra . )
2020. jan. 28. 21:46
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

2015-ben voltam egyedül. Előtte foglaltam egy időpontot neten, elkéstem, de semmi gond nem volt.

Az 1-es táborban kezdtem, itt vannak a kiállítások, hatalmas sorok szoktak állni a bejáratnál.

Egy ott dolgozó rendezte a kinti sorokat, odamentem hozzá, elmondtam angolul mi a helyzet, majd szépen elmondta szintén angolul hogy menjek be, ott biztonsági ellenőrzés, majd menjek a jegypénztárhoz és kapok egy jegyet ingyen (akkor még télen ingyenes volt, nem tudom most hogy van). A sorokat természetesen nem kellett kivárni az egyéni látogatóknak.

A jeggyel ingyen busz visz (lehet sétálni is) a 2-es táborba ahol a barakkok vannak, ide jegy sem kellett.

2020. jan. 29. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!