Aki volt már Auschwitzban, milyen hatással voltak rá az ott látott dolgok?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 5. 20:04
1/8 intrepid válasza:
A devizahitelem jutott az eszembe, meg az, hogy a bankszakma jellemzően az ő területük.
3/8 anonim válasza:
Sokakra olyan hatással volt,
hogy vissza se jöttek...
4/8 A kérdező kommentje:
A múzeumra gondolok, amit ma meg lehet nézni :) És normális válasz jöhetne még :)
2014. ápr. 6. 00:16
5/8 anonim válasza:
koteleznem az utat az eretsegizoknek...
6/8 anonim válasza:
En a Yad Vashemben voltam Jeruzsalemben 16 evesen, eletre szolo lelki serules.
7/8 anonim válasza:
Én pont pár nappal ezelőtt voltam. Mi csoporttal voltunk, az idegenvezetés spanyol nyelven volt, már csak oda tudtunk bejelentkezni, így nagyon sok lényeges információról lemaradtunk. Ráadásul az idegenvezető hölgy úgy ment, mintha ágyúból lőtték volna ki, egy kis időt sem hagyott arra, hogy az ember igazán átgondolja a dolgokat, és igazán a lelkéig megérintse őt ez a tragikus népirtás. Én arra készültem, hogy nagyon fogok sírni, de tényleg, mintha direkt ezt akarták volna elkerülni. Nagyon sok magyarokról készült kép és feljegyzés van. Egyébként mindentől függetlenül is nagyon megrázó, és egyhamar biztosan nem heverem ki, de ha ti még utazás előtt álltok, azt ajánlanám, hogy érjetek oda még reggel 10 óra előtt, ugyanis akkor egyénileg is bemehetsz, nem kell csoporthoz csapódni, vagy ha mégis úgy akartok, akkor előtte tudakoljátok meg, mikor indul magyar csoport, mert úgy az igazi!
8/8 anonim válasza:
Előző vagyok: mikor Auschwitz I.-el végeztek, kisbusz visz át Auschwitz II-Birkenauba ahova a legtöbb magyar zsidót vitték. Megdöbbentő ennek a tábornak mérete, engem majdhogynem ez sokkolt le a legjobban. Mindenképpen menjetek el ide is, benne van a jegyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!