Kezdőoldal » Utazás » Európa » Ti mennyi pénzzel indulnátok...

Ti mennyi pénzzel indulnátok neki Norvégiának egy hétre?

Figyelt kérdés
Mi fejenként 400 ezerre gondoltunk. Aki volt már ott, esetleg tippek?:)

2020. jan. 24. 07:25
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szallas mar ki van fizetve?
2020. jan. 24. 07:38
 2/8 A kérdező kommentje:
Még nincs, decemberben megyünk
2020. jan. 24. 07:46
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez így azért elég bö kérdés.

Vagy elmész repülövel és ott autót bérelsz, vagy maradsz egy nagyvárosban és ott tömegközlekedsz. vagy beifzetsz egy szervezettutra és ott visznek busszal.

A szállás minimum 100€/2fö/éj az étkezés kb 30€/fö/nap. Szükösen de kilehet hozni ebböl. De tényleg sokban függ attól mit akartok.

De én amit ajánlok az pl hajóval menni. Az AIda hajók már tavasszal pl 1800-2200€/2fö/hét mennek a norvég fjordokba Hamburgból. A hajón teljes ellátás van, amit plusszba kell fizetni az a bárokban fogyasztott ital(az étterembe ingyenes), és ha valahol szervezett útban akarsz kirándulni plusszban. De norvégiában saját magad is kiszállhatsz és tömegközlekedhetsz.

A hajó pedig egy jó 4csillagos szolgáltatást ad, plussz állandóan müsor is van, és iszonyat gyönyörü ahogy a hajo beérkezik egy ilyen fjordba.

2020. jan. 24. 08:43
 4/8 anonim ***** válasza:
96%
Végtelen pénz kell nagyjából. Norvégiában hostelezve egy hétig, nagyon olcsó repjeggyel drágábban hoztam ki egy nyaralást, mint a legtöbb 3 hetes ázsiai utamat, ahol közben királyként éltem, boltbe még vízért sem mentem és mostak rám. Észak-Európa csak akkor éri meg, ha tényleg mindenképpen oda akarsz menni. A decembert amúgy gondold át, napi 2 óra napfény, sokszor erős mínuszok, sok hó.
2020. jan. 24. 09:01
 5/8 A kérdező kommentje:
Igen, kimondottan oda szeretnénk menni. :) koszonom az eddigi valaszokat, hasznosak voltak, ment a zold kez:)
2020. jan. 24. 09:11
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

A Hurtigruten is baromi jó! Ha hajóval szeretnétek végigmenni a fjordok felé Kirkenesig.

[link]

Persze május-júniusban már nem 9ezer korona, hanem majdnem a duplája...

2020. jan. 24. 10:00
 7/8 anonim válasza:
Tavaly márciusban voltunk 4 napot bergenben es környékén. Szállás+repülő+autóbérlésen kívül még elvertünk kb 300at, de totál megérte 😁
2020. jan. 25. 13:17
 8/8 anonim válasza:
Előző vagyok. 2-en mentünk, ez kimaradt 🙂
2020. jan. 25. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!