Menekülés. Ha megtehetnétek (pénz nélkül) merre indulnátok?
Sajnos pénz nélkül ez kb lehetetlen. persze országon belül még lenne rá esély ha pár hétre lenne kaja pénzem, akkor keresnék valahol az ország másik felén munkát, és ott össze szednék annyi pénzt amennyi kellhet ahhoz hogy külföldre juthassak.
Az biztos hogy én ezt két féle módon tudnám elképzelni.
Az első fajta az hogy teljesen új élet kezdés és a régi hátul hagyása. Én ezt úgy tenném hogy mindent hátrahagynék, megszüntetném a közösségi oldalamon lévő adatlapjaimat, mindent és telefonszámot cserélek, e-mailt változtatok, ha végleg el akarok tűnni akkor az új személy azonosság szerzésére is hajlandó lennék, és akkor tényleg minél messzebbre innen, és mindenkivel megszüntetném a kapcsolatot. Persze egy búcsú levelet hagynék amibe leírnám hogy miért mentem el, és miért nem fogok visszajönni, és miért ne keressenek.
A másodikat pedig úgy tudnám elképzelni hogy megtartanám mindenkivel a kapcsolatot csak máshol élnék, új környezetben, időnként hazalátogatnék pár napra és ennyi maximum.
Én simán mennék akármerre! :) Tök kalandos lehet , persze nem egyedül. Ez lenne az igazi élet. Nem 1 gyárban rohadni naphosszakat pár ezer ft-ért hogy aztán abbol kifizesd a számlákat. Bár 1 kocsi jó lenne (ami van) , hiszen azzal csak kénylelmesebb , induló tőke meg kellene azért. DE szerintem nem kivitelezhetetlen , fürödni sok helyen bírsz végülis ha úgyvesszük :D Csak igen a kajára kéne vhonann szerezni pénzt (meg benzinre ha kocsival mész). Hát igen milyen jó is lenne , el is kalandoztak a gondolataim. Sok új helyet megnézni , új kultúrák , új emberek. Milyen csodás is lenne :)
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!