Kezdőoldal » Utazás » Európa » Krk szigeten milyen az idő...

Krk szigeten milyen az idő szeptemberben?

Figyelt kérdés
párommal szeptember 3-án szeretnénk menni, és aggódunk egy kicsit, hogy már nem lesz túl jó az idő. aki volt ilyen későn,az leírná, hogy neki ezzel mi a tapasztalata?
2010. júl. 22. 08:51
 1/3 anonim válasza:
Szeptemberben már változékony az idő. De mivel nagyon az elején mentek így jó eséllyel lesz szép az idő. Előre azonan nem nagyon lehet ezt megmondani.
2010. júl. 23. 21:05
 2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ. hát igen, én is tudom, hogy megmondani nem lehet. csak kíváncsi voltam a tapasztalatokra. van, aki júliusban kifogja a rossz időt, szóval persze, hogy ez zsákbamacska.csak mégis érdekelt, hogy ki hogy járt szeptember elején.
2010. júl. 24. 09:33
 3/3 A kérdező kommentje:
hazajöttünk már. 25 fok volt, 2 nap csak 21 de a nap sütött. a víz 21 fokos volt. csak hátha valakit érdekel. de azért fürödtünk. :)
2010. szept. 8. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!