Hol vásárolnál nyaralót Európában és/vagy Ázsiában (csak ezeken a földrészeken) ha az anyagiak most nem számítanának? Két falut/várost (vagy régiót) is megjelölhetsz), de csak kettőt.
Kezdem én:
1. Szicíliában (bárhol)
2. Edinborough külvárosában
"Ha vennék egy házat , azt életem végéig élvezhetem"
Felteve, hogy kapsz vizumot es beengednek az orszagba, amit meg tiz haz tulajdonlasa sem garantal Thaifoldon. :)
Valamelyik autómentes fríz szigeten (Északi tenger, Németország)
Dél-Olaszország
Pont úgy látom, ahogy a 12-es.
Amúgy gyerekeim is vannak, egy Balaton közvetlen vízparti házikóban ellehetnének akár egyedül is, amíg mi dolgozunk nyáron is. Ha már pénz nem számít, akkor legyen Siófok, mert az van legközelebb :).
Ha már 4-5-még több órát utazok, akkor inkább megyek olyan helyre, ahol még nem voltam.
Többször jártam errefelé, remek hely, nincs közel, az elmúlt években kezdték felkapni (sok az építkezés):
[link] ,-8.8294987,3a,75y,141.98h,96.35t/data=!3m6!1e1!3m4!1scr7RfG6by1MuTJ1DDniVJA!2e0!7i13312!8i6656
(Salema, Portugália)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!