Kezdőoldal » Utazás » Európa » 65-70 ezer Ft/fő 3 napra sok...

65-70 ezer Ft/fő 3 napra sok Prágára?

Figyelt kérdés

Szervezett útra mennénk, azaz utazási irodával. Ebben benne van az oda-vissza út busszal, a 2 éjszaka szállás, reggelivel, 2 vacsora, 1 ebéd, és a belépő a várba.

Egyénileg olcsóbban is ki lehetne hozni?

2020. jan. 13. 17:57
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ennyiből repüléssel, elég menő airbnb lakással meg szabadon választott kajálással és általatok tervezett programmal is sima. És 8 óra buszozás helyett (amin végig hallgathatod a csehül 5-ig számolni tanító idegenvezetőt) 45 perc repülés az egész.
2020. jan. 13. 18:36
 2/5 anonim ***** válasza:

Ez speciel egy fővel számolva, autóval, 4*-os szálloda árral számolva éppen nullszaldósra számolom.

Egy tank benzin oda, egy vissza, 32ezer forint, szállás 2 napra a Hotel Aidában 2napra 14ezer forint. Három adag főétkezés összesen max 15ezer forint. Belépők max 350 korona kb 4700Ft a "C" típúsú belépő.

Ha két személy megy akkor ugyebár feleződik az üzemanyag meg a szállás költség. Ha meg mondjuk 2 pár megy egy autóval negyedelődik az autóköltség és feleződik a szállásköltség... úgyhogy sok, legalábbis nekem.

Ez idáig 66ezer forint

2020. jan. 13. 22:14
 3/5 anonim ***** válasza:

Itt kb. 40, 2 vacsora es ebed nelkul, nagyon jo ajanlasokkal:

[link]

2020. jan. 14. 07:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Én a feléből kihoztam két főnek, szóval személy szerint sokallom.
2020. jan. 14. 12:30
 5/5 A kérdező kommentje:

Utolsó, ha gyalog mentetek, és az árokparton aludtatok, akkor elhiszem.

Többieknek köszi!

2020. jan. 14. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!