Párizsban sok a fekete? Mennyire rasszisták?
Figyelt kérdés
2010. júl. 20. 21:50
1/9 anonim válasza:
Igen, sok. Szerintem egyáltalán nem rasszisták.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi, csak költözünk ki, egy külső városrészbe, és elég rosszakat hallottam.
2010. júl. 20. 21:58
3/9 anonim válasza:
én ugyan csak egy hetet voltam de írok: sok a fekete. teljesen elfogadottak ott, persze van rasszista biztos, de egyáltalán nem durva a helyzet, én egyel sem találoztam.
4/9 A kérdező kommentje:
oksi, nekem se velük van a bajom, hanem attol félek, hogy nekik lesz velem...
2010. júl. 20. 22:05
5/9 anonim válasza:
Első vagyok. Melyik kerületbe költöztök? Azért vannak ott is durva részek... Voltál már Párizsban?
6/9 A kérdező kommentje:
szia clichy sous boisba megyünk egyenlőre oda van pénzünk, bár anyukám nagyon probálkozik 1 le blanc mesnil-i lakás megszerzésével.
2010. júl. 27. 12:28
7/9 A kérdező kommentje:
egyszer voltam párizsban de szervezett úton...Louvre meg ilyenek..bel bel belvárosban.
nagyon félek hogy valamilyen atrocitás fog érni. itthon is laktunk 8.kerületben ott nem volt semmi para, de az ismeretlentől nagyon félek:S
2010. júl. 27. 12:29
8/9 anonim válasza:
Te is fekete vagy, hogy pont azokról érdeklődsz? Amúgy azt tudni kell, hogy nagyon sok francia ember más alapból lenéz mindenkit, aki nem francia, csak azért, mert nem francia...
9/9 anonim válasza:
Attól ne félj szerintem, úgy kezelik mint bármely más embert. vannak durvább környékek, az én szállodám pl elég durva helyen volt. De ott nem rasszistáskodás megy, hanem egyebek. ettől ne félj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!