Kezdőoldal » Utazás » Európa » Londoni Thorpe-park?

Londoni Thorpe-park?

Figyelt kérdés
4 napra elutazunk Londonba,csütörtökön indulunk vasárnap este jövünk.Szerintetek megérné egy napot rááldozni a Thorpe-parkra?Mi a tapasztalatotok,véleményetek?A válaszokat előre is köszönöm:)

2019. dec. 25. 17:02
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Drága, ráadásul nem Londonban van hanem Chertseyben, oda elég macerás kijutni, ráadásul az is egy vagyon. Csak hullámvasutak vannak szinte, de ha nagyon odáig vagytok értük megéri. Ja és nem tudom mikor mentek, de csúcsszezonban nagy a sorállás.
2019. dec. 25. 18:56
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Annyira azért nem drága, és eljutni oda sem nagy dolog. Közvetlen buszok járnak...

Ha szereted az ilyesmit akkor jó, én gyerekekkel mentem, és ugyan szeretnék mindent kipróbálni, viszont a latvanyuktól is elhányom magam 😂

Csúcsidőben valóban nagy sorok vannak, és a legszivatósabb amikor éppen az orrod előtt robban le valamelyik attrakció.

2020. jan. 1. 20:40
 3/7 anonim ***** válasza:
#1 es vagyok. Vonatostul kb 18-20ezer eljutni oda Waterloobol (belepojeggyel egyutt, fejenkent), de nekem nem eri meg. Chertsey kornyeken lakom, egyszer voltam, de nem fogok vissza menni. Hosszu program, sok az ember igy a sorbanallas is hosszu, es nem olyan hatalmas elmeny szerintem a 3. hullamvasut utan.
2020. jan. 1. 21:49
 4/7 anonim ***** válasza:
20ezer drága? 🙂
2020. jan. 2. 13:21
 5/7 anonim ***** válasza:
55%
Kinek mi. Attól függ hányan vannak, magyar fizuval (pl) 4 embernek igen csak látható összeg.
2020. jan. 2. 17:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha valaki 20ezer forintért szorítja össze a fogát, akkor nem Londonba kell kirándulni, hanem helyben otthon. Ja, hogy ott sem lehet megúszni egy napot annyiból?
2020. jan. 2. 17:04
 7/7 anonim ***** válasza:
Londonban simán meg lehet ùszni egy napot fejenként 15-20£ ból (ami 6-8ezer Ft) és szerintem hasznosabb időtöltés mint egy centrifugapark.
2020. jan. 2. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!