Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mennyibe kerül nagyjából egy...

Mennyibe kerül nagyjából egy ötnapos londoni utazás?

Figyelt kérdés
Debrecenből mennénk a két éves kisfiunkkal szept.vége- október környékén. A szállást meg tudjuk oldani ismerősöknél, arra lennék kíváncsi az ottani utazás, étkezés, szórakozás, stb. kapcsán mire számítsunk? Akinek van tapasztalata, legyen kedves írjon egy-két hasznos infót! :)

2019. aug. 8. 22:47
 1/7 anonim ***** válasza:
92%
Nagyon függ az igényektől, illetve hogy miket akartok csinálni. Szerényebb verzióban egy 10-15e Ft/fő/nap költséggel számolnék.
2019. aug. 8. 23:22
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) én is nagyjából ilyen árra gondoltam. Szerintem egy-két fizetős program ( pl. múzeum ), illetve napi szinten egyszer beülni valahova enni belefér. Élelmiszerboltok árairól fel tud világosítani valaki? :)
2019. aug. 9. 00:24
 3/7 D. Brasco ***** válasza:
Numbeo.com
2019. aug. 9. 07:07
 4/7 anonim ***** válasza:
32%
Az élelmiszerboltok kábé magyar árakkal futnak, sok dolog olcsóbb, néhány sokkal drágább, de semmi sokkoló. A múzeumok javarészt ingyenesek. London simán egy elég rossz hely, inkább az a baj vele, nem az árak.
2019. aug. 9. 08:24
 5/7 A kérdező kommentje:
4#-es: miért rossz hely?
2019. aug. 9. 08:32
 6/7 anonim ***** válasza:
47%
Annyira kozmopolita, hogy nem is igazán nevezhető angol városnak, rettenet a forgalom, drága, szerintem mentes mindenfajta bájtól, plusz angolok lakják javarészt, akik elég nehezen tolerálható népség a maguk fennsőbbrendűségi tudatukkal.
2019. aug. 9. 12:19
 7/7 anonim ***** válasza:
23%

Angolok lakják javarészt?

Nekem nem így tűnt,pedig jópárszor voltam már ott :D

2019. aug. 9. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!