Mit vihetek fel repülőre? Pakolási tippeket várok (:
most először fogok repülőn utazni és igazából nem nagyon tudom h mit vihetek és mit nem. azt pl tudom h kézipoggyászba szúró, vágó tárgyat nem tehetek.
az még megvan szabva h 20 kg. lehet a maximális súly.
de pl. folyékony anyagot mint pl. arclemosó,tonik,sminklemosót vihetek e??
én még azt is hallottam h szempillaspirált sem lehet vinni :( ez igaz?
ha ti már utaztatok repcsin akk légyszi osszátok meg a tippjeiteket,javaslataitokat.
nagyon köszönöm:)
jah és átszállással utazok.
a nagy bőröndbe, amit nem viszel magaddal a gépre, hanem feladod, abba mindent tehetsz, folyadékot, körömvágó ollót stb... csak abba nem tehetsz ilyesmit, amit a gépre magaddal akarsz vinni pl a válltáskába, ez a kézipoggyász.
a bőröndöd max 20 kg lehet, és 1 ember csak 1-es vihet, legalábbis nekünk ez volt most, görögországban voltunk. ha a 20 kg-ot átléped, akkor 2500 ft-ot kell fizetned kilónként.
a kézipoggyász csak 5 kg-os lehet, és akkora, hogy beférjen a repcsi ülés fölötti tartójába. a pontos méretek a légitársaság honlapján le vannak írva, és minden más hasznos infó is.
remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!