Erdély 4-5 napra? Kérdésed túl rövid,
Figyelt kérdés
novemberben mennénk a párommal Erdélybe egy pár napra. Van 2 szabad hely a kocsiban. :) valaki(-k) esetleg? Nekem régi álmom kijutni,ha csatlakozna valaki irjatok! Mi 21 és 25 évesek vagyunk,kocsival mennénk.2010. júl. 19. 22:06
1/5 anonim válasza:
Mi a párommal szivesen mennénk:9Miről lenne szó?Részletek?Hova tervezetitek?Mennyibe lenne?Sokat jártam már Erdélybe igy segithetek szervezni:) Mi 26-19 :)Tehát egy korosztály is
2/5 A kérdező kommentje:
Szia!
Még konkrétumokat nem tudunk,sose voltam még. Szerinted mit érdemes megnézni? Mi Hargitán és a környékén gondolkozunk. Irj privit felveszlek msn-re :)
2010. júl. 20. 09:30
3/5 anonim válasza:
Hát kocsival olcson akár fél erdélyt is be lehet jarni:9Ismerem Hargitat:)De Maros is szép:)Amugy idegenvezetö vagyok::)
4/5 anonim válasza:
Erdély 5-6 nap alatt a legjobb:)MAx 7:) Ha ki tudtok venni szabit.:)Amúgy hány személyes a kocsi:)S remélem akkor mi első kommentelök kaphatjuk a befuto helyet..:P
5/5 A kérdező kommentje:
elvileg 5 személyes de 4nek kényelmes és cabrió :) nem új autó de mi imádjuk és megbizható
2010. júl. 21. 19:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!