Repülőjegy vásárlás: Létezik hogy ilyen drága a csomagfeladás?!
Előszőr vásárolok neten repülőjegyet.
Dec 25-29 között megyünk Párizsba. A bravoflynal találtam 60/fő oda vissza.
Az adatlap kitöltésnél be lehet jelölni viszek e bőröndöt. És ott az áll, hogy 1db 20 kilós börönd egy útra 20.000. forint. Ez azt jelenti, kettönk bőröndje oda vissza összesen 80.000. forint. Ez tényleg ilyen drága?
Értem. Már aggódtam hogy én vagyok a hülye. 😊
Ha jártas vagy repülöjegy vásárlásban, kérlek írd meg melyik weboldalon/hol hogy szoktad intézni. Válaszodat köszönöm!
Szerintem 4 napra felesleges 2x20 kilós bőröndöt vinni. Menjetek 1-1 kicsi 10 kg bőrönddel vagy 1 nagyba parkoljon be 2 ember.
Én fapados jegyet a Wizz vagy Ryanair honlapján veszek, általában velük utazom.
Köszi a vàlaszt!
Igen, megfontolandó amit mondasz!!
Azért télire kell pár ruha ám!
Mi az a Priority?
Merre laktok az országon belül? Mennyire kötött a dátum? 1 nappal korábban vagy később indulás /érkezés belefèr?
Azért kérdezem, mert Debrecenből megy wizz Párizsba és kb 35-40 ezret tudna egy fő spórolni így.
Mellé priority, amivel fel tudsz vinni magad mellé egy kis méretű gurulós bőröndöt.
Ennyi napra teljesen elég az is, mi 1 ilyen pici priority bőrönddel szoktunk ketten menni egy hétre.
Okosan kell pakolni, jó alaposan összehajtani a ruhákat és ami esetleg nem fér bele, felvenni. +a kis hátizsákba is lehet pakolni azért bőven. Az ingyenes.
20 kilós bőrönd szerintem felesleges ekkora távra és ennyi napra. De nyilván nem ismerem az igényeiteket.
Én 6 ezerért repültem legutóbb oda-vissza Párizsba, sajnálnám rá a 60 ezret, még akkor is, ha ünnep és drágább minden. 60 nagyon sok szerintem + bőrönd.
80 ezerből már másik kontinensre, egzotikusabb helyekre is el tudsz repülni. De ez csak az én véleményem.
Ja és mindig a légitársaság honlapján vásárolj!
Skyscannert ajánlom még nézegetni az árakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!