Kezdőoldal » Utazás » Európa » Ha lehetne valasztani hova...

Ha lehetne valasztani hova szuletnel meg magyarorszagon kivul europaba?

Figyelt kérdés
Ez csak egy kerdes nincsen semmi bajom magyarorszaggal csak kivancsi vagyok ki hol elne eme kontinensen

2019. dec. 3. 21:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én a tenger mellett érzem jól magam, ezért valamelyik mediterrán országot választanám. Viszont sajnos ezekben az országokban van a legnagyobb munkanélküliség, krízis :(.
2019. dec. 4. 09:58
 12/16 anonim ***** válasza:

Ha "gyerekfejjel" nézném a kérdést, biztosan valamilyen meleg, napos, mediterrán helyre ahol közel van a tenger :) (Olaszország, Görögország pl).

Viszont ha "felnőtt fejjel" vagyis átgondoltan döntenék, akkor Finnországot választanám, éltem ott és a kicsiknek szuper gyermekkoruk van! Nagyon jó az oktatás, jó a közösség, rengeteg programot szerveznek mind a szülők, mind az iskola, mindenki viszi valamilyen sportra a gyerekeket is (akik ezt szemmel láthatóan élvezik is, nem csak muszájból csinálják), van sikerélményük, külön-külön sok figyelmet kap minden egyes tanuló (már viszonylag korán választhatnak, hogy miben jók és mit szeretnének nagyobb óraszámban tanulni), az állam támogatja a családokat, a gyerek is kap havonta bizonyos összeget 18 éves koráig, így sok fiatalnak van lehetősége már az egyetem alatt saját lakásba költözni, önálló életet élni, korán családot alapítani stb.

2019. dec. 4. 10:57
 13/16 anonim ***** válasza:

A születési helyünkről nem mi döntöttem, viszont nem szükséges ugyanott leélni az életünket, csak tenni kell érte.

Mivel a hideget nem szeretem viszont imádom a mediterrán országokat és a tenger látványát, ezért -immáron felnőtt fejjel- az Adria partját választottam lakhelyül.

2019. dec. 4. 14:24
 14/16 anonim ***** válasza:
*nem mi döntöttünk
2019. dec. 4. 14:25
 15/16 anonim ***** válasza:

Ha a szívemre hallgatok és arra melyik kultúra tetszik akkor Magyarország, Szlovákia,Csehország, Lengyelország, Horvátország.

Ha az eszemre hallgatok és olyan hely kell ahol minden szempontból jobb az élet mint itt akkor Benelux, Németország ,Ausztria, Brit-szigetek.

Ha a mentalitásra gondolok és az élethez való hozzáállásra akkor Görögország, Törökország,Ibéria.

Bár nyilván nem választás kérdése, hogy hová születsz :D

2019. dec. 12. 18:48
 16/16 anonim ***** válasza:
Görögországba vagy Lengyelországba.
2019. dec. 23. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!