Ha lehetne valasztani hova szuletnel meg magyarorszagon kivul europaba?
Figyelt kérdés
Ez csak egy kerdes nincsen semmi bajom magyarorszaggal csak kivancsi vagyok ki hol elne eme kontinensen2019. dec. 3. 21:55
1/16 anonim válasza:
Franciaország Ausztria Németország Olaszország Görögország Svájc Skócia
T
Ami még nagyon vonz az Japán meg Török, de hát ugye európa kellett...
Tudom hogy több, de nem tudok választani
2/16 anonim válasza:
Szlovénia. Ott van minden természeti szempontból, gyönyörű hegyek, tengerpart, karsztvidék, és mindezek könnyen elérhetőek a fővárosból, Ljubljana-ból. Az emberek mentalitása pedig eléggé kevert az osztrák, olasz és balkáni hatás miatt, szerintem viszonylag jó kombinációt alkot. A mediterrán hatás miatt az éghajlata sem rossz.
3/16 anonim válasza:
Anglia. Ezenkívül Svédország, Dánia, Svájc, esetleg Németország.
5/16 anonim válasza:
Írtad volna Angliát inkább. Lengyelként úgy is ott kötsz ki.
6/16 anonim válasza:
de gonosz vagy, utolsó xD akkor a törökös válaszoló is írhatta volna Németországot...
8/16 anonim válasza:
Irorszag, Anglia vagy Spanyolorszag.
9/16 anonim válasza:
Málta. Nyáron voltam ott, imádtam a környezetet, az embereket, a meleget hamar meg lehetett szokni.
10/16 Balogh Bence 2019 válasza:
Értelemszerűen olyan országba, ahol minden szempontból jobb, mint itt:
Franciaország, Németország, esetleg Spanyolország vagy az Egyesült Királyság.
Általánoságban véve Észak- és Nyugat-Európa a világ legjobb térségei, szóval ott bárhol jó lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!