Karácsony és szilveszter közt ( dec 25-től dec 30 ig ) hová utaznátok, ahol ilyenkor is meleg nyár van, tengerpart? Illetve aki már volt ilyen utazáson, adna egy kis ajánlást?
Fürdenétek is? Mert meleg nyár december végén Európában nem nagyon lesz, a legdélebbi Cipruson vagy a Kanári-szigeteken (ami földrajzilag már nem is igazán Európa) sem lesz harminc fok, a tenger is 20 körül legfeljebb (ez is inkább Kanárin, Cipruson hidegebb). Legközelebb Eilatban 20 fok feletti a tenger (ez már a Vörös-tenger), de a levegő meleg nem lesz itt sem. Európában szerintem ezt nem kapod meg, de ha nem kell nyári meleg meg tengerben fürdés, a dél-európai városokban el lehet lébecolni, kellemes a tél (Barcelona, Lisszabon, Athén, Róma stb.).
Ahol meleg levegő és meleg tenger van, az messzebb van és oda 5 napra nem érné meg elutazni, szerintem.
Köszi a választ!
Vèletlenül nem a zöld kezet nyomtam, nem tudom vissza csinálni, elnézést! 😒
Hát ezekhez akkor több pénz kell. :)
Köszi a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!