Pozsonyi magyarok. Milyen az élet Pozsonyban? Olyan emberek válaszait várom akik születésük óta Szlovákiába élnek, vagy legalább 10. éve laknak a városban.
Figyelt kérdés
2019. nov. 16. 11:11
11/16 anonim válasza:
Szlovákia és Lengyelország sokkal kultúráltabb hely mint Csehország ,egyáltalán nem fognak beszólni neked emiatt ne aggódj, ha meg turistaként akarsz valahová menni akkor még egy Közép-Afrikában is ki lesz nyalva a feneked :D
12/16 A kérdező kommentje:
"Szlovákia és Lengyelország sokkal kulturáltabb hely mint Csehország " Jártam én sok fele turistaként, de más turistaként utazgatni és más egy városban, országban élni. Megleptél azzal, hogy Szlovákia sokkal kulturáltabb mint Csehország de mivel Te laktál több országban nyilván sokkal reálisabban látod ezt a dolgot!
2019. dec. 4. 19:02
13/16 anonim válasza:
Vagy lehet pont olyan embereket fogtam ki.
Nézd gondolom azért tetted fel a kérdést mert turistáskodni akarsz kicsit, turistákkal mindenhol jól bánnak ,nem lesz gond.Utazgass ameddig nem köt le a család ,munka stb C:
Bár szerintem úticélnak a Balkán és Ukrajna a legérdekesebb azon belül is ajánlom Szarajevot és Szkopjet illetve Lvivet C:
14/16 A kérdező kommentje:
Boszniában nem jártam, Ukrajnában pedig csak a Kárpátaljai határhoz közeli részen. Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban voltam, igaz túlzottan nem az embererekkel, hanem a turisztikai látnivalókkal voltam elfoglalva. Magyarországot viszont egyre nyomasztóbb helynek élem meg és gondolkodtam egy esetleges költözésen. Nem a nagy fizetések és hatalmas gazdagság reményében, hanem csak azért, hogy legalább egy középtávú időre kiszakadjak ebből az országból. Pozsony közel van és onnan Bécs is csak egy óra.
2019. dec. 5. 02:08
15/16 anonim válasza:
Én ebben a helyzetben azt csinálnám, hogy Bécs környékén keresnék munkát ahol 600k forintban megvan és egy határközeli magyar faluban bérelnék házat kb fele olyan áron.
Pozsony is egész jó,talán a legjobb még V4 szinten de Ausztriához képest sehol sincs.
Viszont arra számolj, hogy Ausztriában nagyon muszáj legalább egy makogás szintű német nyelvtudás.
16/16 anonim válasza:
Én szeretem Pozsonyt bár lakni északabbra lakom Szlovákián belül,kicsi,rendezett,kertvárosias az egész viszont ez a hátránya is:nincs olyan rengeteg szórakozási lehetőség,az egész város megnézhető 2 nap alatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!