Kezdőoldal » Utazás » Európa » El valaki közületek Finnország...

El valaki közületek Finnországban?

Figyelt kérdés

Lassan 7 eve elek itt, nem ismerek egy magyart sem. Gondoltam felmerem a terepet van e itt valaki rajtam kivul. :) Amugy biztosan vagyunk sokan, csak en eddig nem kerestem.

Aki itt el, vagy ide vagyodik irjon batran. Irjatok magatokrol is kicsit, mit csinaltok, hol, mennyire szerettek itt elni. Allampolgarok vagytok e mar, vagy szeretnetek e lenni egyaltalan.

Privatban is irhattok!

2019. nov. 6. 10:45
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Kedvesnek tunsz! Remelem sikerul visszajonnotok. Ezeket mind en is nagyon szeretem, amiket irsz. Merre eltek most? Mi is eltunk mar tobb orszagban, de nekem itt tetszik a legjobban, ugyhogy mar maradunk.
2019. nov. 7. 19:24
 12/16 A kérdező kommentje:
Helszinkiben elunk es most fogok felvetelizni az orvosira.
2019. nov. 7. 19:30
 13/16 anonim válasza:
100%

Kedves kérdező!

Én most próbálok elmélyülni a finn nyelvben. Tudnál nekem segíteni például, hogy vannak-e könnyebb olvasmányok, mesék akár két nyelven is? /Úgy értem, hogy finn szövegek angol vagy magyar fordítással?/

2019. nov. 9. 04:55
 14/16 A kérdező kommentje:
Utolso: Irok privatot.
2019. nov. 9. 06:54
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ismerősömék tavaly költöztek ki családostól. Espoo, Krikkonummi környékén mozognak leginkább. Épp most jöttek haza karácsonyozni és azt mesélte, hogy elég sok magyar ismerősük van kint. Főleg erdélyiek, de vannak magyarországi magyarok is.

Szerintem facebookon keress rá, hátha van finn magyar csoport! Onnantól kezdve már egyszerűbb dolgod lesz. Ismerősöm mesélte, hogy a kiköltözéshez szükséges ismereteket ő is facebookról szerezte be nagyrészt, kint élő magyaroktól.

(U.i.:

Nahát, ez a minden lében kanál D. Brasco még itt is itt van?! :O Eddig csak autós témában láttam nyüzsögni...)

2019. dec. 28. 21:06
 16/16 anonim válasza:
100%
Én Finnországban élek,szerelmes vagyok belé. Van róla,egy csomó képem és minden nap róla nézek videókat/képeket.
2020. máj. 10. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!