El valaki közületek Finnországban?
Lassan 7 eve elek itt, nem ismerek egy magyart sem. Gondoltam felmerem a terepet van e itt valaki rajtam kivul. :) Amugy biztosan vagyunk sokan, csak en eddig nem kerestem.
Aki itt el, vagy ide vagyodik irjon batran. Irjatok magatokrol is kicsit, mit csinaltok, hol, mennyire szerettek itt elni. Allampolgarok vagytok e mar, vagy szeretnetek e lenni egyaltalan.
Privatban is irhattok!
Kedves kérdező!
Én most próbálok elmélyülni a finn nyelvben. Tudnál nekem segíteni például, hogy vannak-e könnyebb olvasmányok, mesék akár két nyelven is? /Úgy értem, hogy finn szövegek angol vagy magyar fordítással?/
Nekem ismerősömék tavaly költöztek ki családostól. Espoo, Krikkonummi környékén mozognak leginkább. Épp most jöttek haza karácsonyozni és azt mesélte, hogy elég sok magyar ismerősük van kint. Főleg erdélyiek, de vannak magyarországi magyarok is.
Szerintem facebookon keress rá, hátha van finn magyar csoport! Onnantól kezdve már egyszerűbb dolgod lesz. Ismerősöm mesélte, hogy a kiköltözéshez szükséges ismereteket ő is facebookról szerezte be nagyrészt, kint élő magyaroktól.
(U.i.:
Nahát, ez a minden lében kanál D. Brasco még itt is itt van?! :O Eddig csak autós témában láttam nyüzsögni...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!