El valaki közületek Finnországban?
Lassan 7 eve elek itt, nem ismerek egy magyart sem. Gondoltam felmerem a terepet van e itt valaki rajtam kivul. :) Amugy biztosan vagyunk sokan, csak en eddig nem kerestem.
Aki itt el, vagy ide vagyodik irjon batran. Irjatok magatokrol is kicsit, mit csinaltok, hol, mennyire szerettek itt elni. Allampolgarok vagytok e mar, vagy szeretnetek e lenni egyaltalan.
Privatban is irhattok!
Utolso: Miert mentetek el, ha szivesen visszajonnetek?
Mar allampolgar vagyok, a ferjem miatt jottem ide, o finn. Egyebkent tanulok meg jo sokaig.
A férjem munkája miatt sokszor költözünk, több országban éltünk már. Volt most lehetőség, hogy esetleg visszaköltözzünk, de végül nem jött össze.
Hiányzik az a friss, szinte ropogós :D tiszta finn levegő! Sehol máshol olyat nem éreztem! A tavak és a rengeteg erdő, a kis eldugott mökki kinti szaunával :) Az északi fény! A finn emberek barátságos természete, segítőkészsége. Ott minden olyan simán, gördülékenyen ment. A Fazer csoki, a Runeberg torta, és bár nem vagyok nagy alkohol-kedvelő, a Koskenkorva Salmiakki és Minttu igazán finom, ezekből mondjuk pont van is itthon mert hoztak nyáron a finn barátaink. Hiányzik a nagy hó, szánkózás (ezekből nem jut most, hiszen hó sincs télen ahol most élünk). Tudnám reggelig folytatni a listát 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!