Kezdőoldal » Utazás » Európa » El valaki közületek Finnország...

El valaki közületek Finnországban?

Figyelt kérdés

Lassan 7 eve elek itt, nem ismerek egy magyart sem. Gondoltam felmerem a terepet van e itt valaki rajtam kivul. :) Amugy biztosan vagyunk sokan, csak en eddig nem kerestem.

Aki itt el, vagy ide vagyodik irjon batran. Irjatok magatokrol is kicsit, mit csinaltok, hol, mennyire szerettek itt elni. Allampolgarok vagytok e mar, vagy szeretnetek e lenni egyaltalan.

Privatban is irhattok!

2019. nov. 6. 10:45
1 2
 1/16 D. Brasco ***** válasza:
30%
Kicsit eltévesztetted mert ez nem barát meg társaság kereső oldal.De ha adhatok egy tippet a facebook-on valoszinuleg jobban jarsz....feltetelezem van nem egy magyarok finnorszagban csoport.....ha meg szerencsed van még bizonyos városnak is van xyz környéki magyarok stb csoportja.....
2019. nov. 6. 11:05
 2/16 anonim ***** válasza:
21%
Facebook csoportokkal jobban jarsz
2019. nov. 6. 16:00
 3/16 anonim ***** válasza:
21%
Szerintem is Facebook csoporttal jobban fogsz járni, ott nagyobb az esélyed,sok sikert.
2019. nov. 6. 17:43
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Én sokat gondolkodom mostanában, hogy oda költözöm.
2019. nov. 6. 21:01
 5/16 A kérdező kommentje:
Utolso: Miert pont ide? Beszelsz mar valamennyire finul vagy svedul? (Ez a ketto a hivatalos nyelv,de kezdetben persze az angol is megteszi.)
2019. nov. 7. 06:16
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Én csak éltem (2016ban köztünk el) de akkor 2 magyar pár szomszédom is volt :D teljesen véletlenül. Mi Tamperében laktunk, volt (még mindig van csak én már nem vagyok benne) Facebookos csoportunk (fantáziadús Tamperei magyarok néven megtalálod) :) Valóban egyszerűbb ott ilyen csoportokat keresni. Melyik városban élsz? Miért pont Finnország, mit dolgozol/tanulsz? Szereted? Mi Imádtuk, bármikor visszaköltöznénk, ha tehetnénk, bár a hosszú hideg tél sose akart elmúlni, az annyira nem hiányzik :) De van sok minden, ami viszont nagyon...
2019. nov. 7. 18:49
 7/16 A kérdező kommentje:

Utolso: Miert mentetek el, ha szivesen visszajonnetek?

Mar allampolgar vagyok, a ferjem miatt jottem ide, o finn. Egyebkent tanulok meg jo sokaig.

2019. nov. 7. 19:01
 8/16 A kérdező kommentje:
Mi hianyzik neked pl.?
2019. nov. 7. 19:04
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

A férjem munkája miatt sokszor költözünk, több országban éltünk már. Volt most lehetőség, hogy esetleg visszaköltözzünk, de végül nem jött össze.

Hiányzik az a friss, szinte ropogós :D tiszta finn levegő! Sehol máshol olyat nem éreztem! A tavak és a rengeteg erdő, a kis eldugott mökki kinti szaunával :) Az északi fény! A finn emberek barátságos természete, segítőkészsége. Ott minden olyan simán, gördülékenyen ment. A Fazer csoki, a Runeberg torta, és bár nem vagyok nagy alkohol-kedvelő, a Koskenkorva Salmiakki és Minttu igazán finom, ezekből mondjuk pont van is itthon mert hoztak nyáron a finn barátaink. Hiányzik a nagy hó, szánkózás (ezekből nem jut most, hiszen hó sincs télen ahol most élünk). Tudnám reggelig folytatni a listát 😊

2019. nov. 7. 19:22
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem írtad, melyik városban éltek. Mit tanulsz? Már kint ismerkedtetek meg, vagy miatta költöztél ki?
2019. nov. 7. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!