Ciprus, vagy Törökország?
Én inkább Ciprust javaslom, mármint a görög részét.
Bár én speciel Törökországban is biztonságban éreztem magam, minden további nélkül sétáltam este 10-kor egyedül is Isztambulban nőként, semmilyen értelemben nem lépett fel támadólag senki velem szemben.
Szerintem mindkettő érdekes, de Törökország már csak méretéből adódóan is többet tud adni. Nyilván annak aki "muszlim putrit" lát benne, nem való, viszont minimális nyitottsággal rettentő jófej emberekkel lehet találkozni, nekem az egyik legjobb utazás közben megismert haverom egy izmiri tanárember, máig tartjuk a kapcsolatot. A konyha meg abszolút világbajnok, szerintem az egyik legjobb és legváltozatosabb a Földön. Ciprus is gazdag kultúrájú hely, nagyon mellélőni nem lehet vele.
Ha főleg fürdés a lényeg, akkor meg tökmindegy, mindkét hely van meleg meg tengerpart, de ezek miatt lehet menni közelebbre is.
Köszi!
A fürdés a fő szempont egyébként. Lehet, hogy van közelebb is tenger, de ott már voltam, olyan helyre akarok menni, amit még nem láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!