Volt mar valaki Barcelonaban?
Figyelt kérdés
Azert kerdem mert erdekelne hogy mennyibe kerul a vonat Lloret de martol egesz Barcelonaig? Meg ami erdekelne hogy mennyibe kerul egy jegy a libegore Barcelonaban?2010. júl. 14. 22:26
1/4 anonim válasza:
google a barátod. amúgy 1995-ben voltam és az árakra nem emléxem, kivéve a fagyiéra, mert 135 peseta (kb 135 ft volt akkor) volt egy gömb. Itthon szerintem 25 körül volt. Biztos nem olcsó, erre készülj fel.
2/4 anonim válasza:
Az árak kb ugyanazok mint itt talán egy 10-20 % kal drágábbak
Lorrett de mar meg barcelona kb 30 kilométerre van egymástól szerintem 20 euro sincs a jegy, főleg vonatra..
3/4 anonim válasza:
tehát nincs 20. Legyen 10 euró, ami 2800 Ft barátok között is. Itthon meg 30 km kb 300 ft:) Tényleg ugyanazok az árak....:D
4/4 anonim válasza:
De egyébként ha meg már Spanyolba mész, akkor ne sajnáld a pénzt ilyen dolgokra. Ez a véleményem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!