Kezdőoldal » Utazás » Európa » Ex-aupairek és au-pairek! Ki,...

Ex-aupairek és au-pairek! Ki, mennyi ismerettség után ült fel a repülőre?

Figyelt kérdés
Van egy család, majd egy órát beszéltem a nővel telefonon, nagyon kedves volt, de azért van bennem félsz. Messziről jött ember... Ti mennyit tudtatok a "host family-ről", mielőtt neki indultatok?
2010. júl. 13. 19:14
 1/6 anonim ***** válasza:

1/2 óra duma után, anyuka beszélt, én meg hümmögtem, mert akkor nem ment jól az angol...DE én közvetítő irodán át mentem ki, a kinti képviseleten volt magyarul beszélő és az első hetekben többször fel is hívott

akkoriban még buszos volt az út, nem repülős (pár évre rá kimentem hozzájuk repülővel is)...úgy kezdtük, hogy elfelejtettek értem jönni és nem is voltak otthon, a telefonjuk meg foglalt volt...a szomszéd csörgött rájuk, :D kifizették a taxim és mea culpáztak ;)

2010. júl. 13. 19:22
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, na igen nálam is ez a helyzet, csak nem közvetítővel. Nem tudok kifizetni 65.000 ft-ot a biztonságért. A sokak álltal emlegetett aupairworld.net-en keresztül találtam, sokaknak bejött, de azért elég lutri.
2010. júl. 13. 19:26
 3/6 anonim ***** válasza:
fizetni a közvetítésért???? :-o ki akart lehúzni? ezért nem kérhetnek pénzt, csak a családoktól
2010. júl. 13. 19:37
 4/6 A kérdező kommentje:
Én csak ilyet találtam, megadnád a közvetítőd címét??? Nagyon sokat segítenél!
2010. júl. 14. 13:01
 5/6 anonim válasza:
én pont az aupair-world-ön találtam családot. Minden este skype-olunk, küldtünk egymásnak képeket, végül megegyeztünk, h hozzájuk megyek. Szombaton utazok. :) Amúgy ha rossz család lesz, én simán fogok váltani, nem fognak engem kihasználni. :D Sok sikert neked id ;)
2010. júl. 14. 19:33
 6/6 A kérdező kommentje:
Sok sikert neked is, én ma beszélek velük kamerával. Múltkor is akarta csak nekem nem volt kamerám. Ma megmutatja a gyerekeket, akkor ugye nem fognak elrabolni? Ne haragudj, hogy ismeretlenül zaklatlak, de te nem félsz????
2010. júl. 15. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!