Hova menjünk jövőre nyaralni? (több lent)
Mert eddig úgy volt, hogy 2-3 hétre mennénk Marokkóba, de a nyári pusztulat idő miatt ez elmarad :/ Ezért azt szeretném kérdezni, hogy hova menjünk nyaralni jövőre 2 hétre az alábbi helyek közül
-Ciprus
-Ibiza
-Francia Riviéra
-Málta
-Szicília
.......És miért? Válaszokat előre is köszönöm!
A Francia Riviérát ajánlom...
...a rendkívüli olcsósága miatt.
Hát ezekre a helyekre már csak a prolik járnak. Akinek van mit a tejbe aprítani az ne a gagyi európai strandokra menjen.
Engem a barátom maldívra visz. Igaz csak egy közmunkás, de azt mondta elvisz oda.
Nekem, ha sok pénzem lenne, és megtehetném, akkor sem biztos, hogy ezekre a helyekre mennek.
Inkább mennek csak 1 hétre, de mondjuk olyan helyre, ami különbözik a többitől. Például megnézném Oroszországot, Svédországot, Izlandot... :)
Ja, és tényleg nem azért írom, mert irigy lennék, vagy mert be akarnék szólni, hiszen mindenkinek a szíve joga eldönteni, hova megy nyaralni. De ezek a helyek számomra is valamiért unalmasan hatnak.
Ha a kikapcsolódás, stb a cél... 2 hétből én 2 nap alatt megunnam valami hotelben, vagy csak a tengerparton.
Ha már mindenképpen tengerpart, én Szlovéniaba mennek, mert rengeteg csodaszép hely van, de ez megint én vagyok, szeretek felfedezni.
Ha Franciaország, tuti nem csak a riviérat néznem még. Elmennek kis francia falvakba, Párizsba, megnezni egy csomó mindent.
Hiszen, és szerintem jogosan írom, és be haragudj meg érte: ha tényleg a pihenés a cél, azt akár belföldi wellness hotelben is megteheted, vagy a horvátoknál. De ha már külföldre mész, én azt mondom, érdemes megnézni, mi van ott, ismerkedni a kultúrával, stb. :)
Kedves hetes!
Én is a külenlegesebb helyeket preferálom (Ukrajna, Fehéroroszország, ilyenek), de oda alapból nem mennénk nyáron, és a családomnak, meg nekem is a tengerpart fontosabb nyáron, és persze a szebbnél szebb mediterrán városak, meg ilyenek. Mondjuk a "2 hétből én 2 nap alatt megunnám valami hotelben, vagy csak a tengerparton" mondatoddal nagyjából leírtál minket :D (mondjuk hotelben életünkben nem szálltunk meg lol) Ezért most valami különlegesebb helyre mennénk, ami nem tipik nyaralóövezetből áll, és van mellette egy tipikus kis falucska/város(mondjuk Görögország volt az egyetlen hely, ahol nem ezt tapasztaltam). Hanem szeretnénk új kultúrát, helyeket megismerni, ezért is mentünk majdnem Marokkóba :((
p.s ezzel semmi rossz szándokom nem volt :)
Kedves ma 01:18!
Nem nem adtam le ennyire XDD Csak annyit írtam, hogy engem a volt szovjet országok jobban érdekelnek, mint pl. Ibiza. De mivel nyáron úgyse mennénk keletre, ezért írtam pár nyugati helyet, ahol szép a tengerpart stb stb :DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!