Ha repülővel utazok és a repjegyem ára nem tartalmazza a poggyászt a poggyászt a repülőtéren is fel lehet adni indulás előtt vagy interneten kell?
Ha interneten vásárolsz poggyászt, még a reptéri kiérkezés előtt, akkor olcsóbban megúszod, mintha a reptéren adnád hozzá.
A poggyászt feladni pedig csak a reptéren lehet, az interneten nem :D (bocs)
Szia!
Szerintem neked gyorsan venned kellene egy feladott pogyót vagy otthon hagyni valamit!!!
Nem tudom, miért privátban kérdezed meg ismét, hogy de akkor a reptéren is hozzá lehet adni? IGEN, ott is lehet, ezt már az 1-es válaszomban is írtam - csak olcsóbb online.
Ha a reptéren adod hozzá, akkor egy 20 kg-os poggyásznál akár 20-30 euró eltérés is lehet, annyival több lesz, egy 32 kg-osnál pedig akár 50 euró eltérés is lehet - de ha Te ilyen gazdag vagy...
nyilvan a kerdezo nem az internetRE akarja feladni a poggyaszt, hanem arra kivancsi lehet-e online extra csomagot venni
legitarsasagtol fugg hogy lehet vagy sem
itt a gyikon egy masik keredezo az american airlinesnal vett USAba jegyet poggyasz nelkul
felhivtam neki az American-t es tudattak velem, hogy ahhoz a jegyhez online utolag mar NEM lehet feladott csomagot venni, csak es kizarolag a repteren tud majd a kerdezo feladott poggyaszt intezni ami 60 dollarnyi forint lesz majd neki
szoval lehet hogy tudsz utolag csomagot hozzaadani a jegyedhez, de lehet hogy nem!
ha nem, akkor majd a repteren kifizeted a plusz koltseget mikor sorballsz a pulthoz a borondoddel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!