Nehéz lenne megszoknom az Amerikai nagy városok
nyüzsgését?
Figyelt kérdés
Itt Magyarországon kisvárosban nőttem fel és félek ha kiköltöznék nagyon nehéz lenne megszoknom az ottani sürgés forgást. Los Angelesbe szeretnék menni, de kicsit félek. Káprázatos város, de Pesthez képest is hatalmas nem, hogy az én kis szülő városomhoz..
köszi a válaszokat..
2010. júl. 7. 21:57
1/10 anonim válasza:
Mit nem adnék azért a nyüzsgésért... :)) Én New Yorkba megyek 2 éven belül,de már most bevagyok zsongva... Állandóan az élménybeszámolókat olvasom,webcam-ot nézek,és mindennel foglalkozok,ami Amerika.. Tiszta hülye vagyok már.. :D Ha lehetne,már holnap indulnék,de ahhoz hogy kimenjek,2 évig gyűjtenem kéne,mivel nem olcsó mulatság.. Legalábbis a kezdetekben.. :)Valamint még a nyelvet is kell gyakorolnom. Ami pedig a nyüzsgést illeti,szerintem megszokod,ha egy álmod válok valóra,hogy odaköltözöl.. Mert mint ahogy említetted Los Angelest,gondolom azért mész oda,mert úgy tetszik,ahogyan van. De ha mégsem sikerülne,még mindig elmehetsz vmelyik kisebb városba,ami lehet még jobban is tetszene,és mondjuk nincs is messze LA-től.. Bocsi ha offoltam volna...
2010. júl. 7. 22:15
2/10 anonim válasza:
óóó én mit nem adnék egy kis nyüzsgésért... :( én egy faluban lakom a világtól 17 kilóméterre tudodm 17 kilóméter nem olyan sok de akkor is 17 kilóméter a iskoláig szórakozásig barátokig boltig.
2010. júl. 7. 22:30
3/10 A kérdező kommentje:
Hát igen én is nagyon imádom a nyüzsgést, de valahogy idegennek érezném magamat és ezáltal a többi ott élő ember is idegenként tekintene rám..
2010. júl. 7. 22:35
4/10 anonim válasza:
Nemrég olvastam vhol,hogy ha megpróbálsz beilleszkedni,nem idegenként tekinteni magadra,sokkal könnyebben boldogusz. Jobban elfogadnak,és nem néznek rád idegenként,mivel nem látják rajtad hogy nem tudsz azonosulni az ottani élettel.. Fel kell venni egy másik életritmust,ami kezdetben biztosan nagyon nehéz lesz,fura,de egyben sztem érdekes is.. Amennyiben nem jön össze,nagyon eltudsz veszni.. -első válaszoló vtam-
2010. júl. 7. 22:52
5/10 anonim válasza:
Szemely fuggo. Van, akinek a nagyvaros bejon meg kisvarosi hatterrel is, ha beleszokik. Van, aki meg sosem tudna hatalmas varosban elni. En szemely szerint nem tartom biztonsagosnak a nagy varosokat, a kozlekedes sem jo alt. Szoval a kicsi jobb nekem. Hogy neked melyik jobb, majd kiderul. Biztos, hogy meg lehet szokni a nagyot is, csak idobe telik es nem biztos, hogy annyira tetszeni fog.
2010. júl. 8. 15:59
6/10 anonim válasza:
Fúú mikor mi kint voltunk elégé fura volt! Hát nem tudom de én nem bírnék ott élni,és biztonságba se éreztem magam! :D
És mellékesen elég sok fura képű figurát láttam.. Pest nem ilyen.. (nem ott lakom csak sokszor járok ott)
A lényeg nekem nem jött be valahogy,nem az én világom.És vagyunk jó páran itten ismerőseim körében.. Én ott nem igen laknék :))
2010. júl. 14. 22:52
7/10 anonim válasza:
22:'5 hoyg hogy kimész kivel? kihez? tanulni dolgozni? irigyellek de nagyon (:
2010. júl. 25. 16:19
8/10 anonim válasza:
22:15*
2010. júl. 25. 16:19
9/10 anonim válasza:
22:15 vagyok. Most már változások vannak,nagyon úgy néz ki,hogy most szeptember végén,vagy október elején tudok menni New York-ba. :) Ismerősöm segít kijutni,Ő már ott van másfél éve. Dolgozni fogok majd. Sikerült pénzt is szereznem,amit 2-3 hónap múlva küldök is vissza. Már nagyon várom,hogy mehessek.. :)
2010. júl. 25. 20:21
10/10 anonim válasza:
new yorkban élek,bp ről kerültem ide :)
hihetetlen város,mikor megláttam elsírtam magam.
annak aki nem szeretett otthon lenni szerintem nagyon könnyű az átállás. én speciel imádom, a legboldogabb itt vagyok :)
millió féle ember,nyüzsgés, tele van élettel :) csak ajánlani tudom :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!