Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Elfogadták az ESTA-mat. Mit...

Elfogadták az ESTA-mat. Mit kell kinyomtatnom?

Figyelt kérdés
A visszaigazolást kell kinyomtatni (amin kb csak annyi van, hogy elfogadták) vagy van valahol valami hosszabb, részletesebb dokumentum?
2019. máj. 13. 19:20
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
azt az oldalt, amit látsz. de nem kötelező nyomtatni, benne vagy már a rendszerben. de azért nyomtathatsz, sosem árt
2019. máj. 13. 19:31
 2/14 anonim ***** válasza:
Az ESTA egy négy oldalas dokumentum. Ha megnyitod a csatolmányt, azt a kérdőívet látod, amit te kitöltöttél. Ha azt kinyomtatod, a papírok első oldalának a tetején ott lesz, hogy engedélyt kaptál. Az egészre szükséged lesz. Igenis nyomtasd ki, hiába van benne a rendszerben, az országban, ahol át fogsz szállni (ha nincs ilyen, akkor az utazás kezdetekor) el fogják kérni, hisz annélkül el sem indulhatsz. Nem közölheted, hogy “nézze meg a rendszerben” más kérdés majd az amerikai határ, ott nyilván nem a papírjaid alapján bírálnak el. :)
2019. máj. 14. 07:37
 3/14 anonim ***** válasza:
48%
Micsoda hulyeseg... Egyaltalan nem kell kinyomtatni es sehol nem is fogjak kerni.
2019. máj. 16. 14:51
 4/14 anonim ***** válasza:
Rendben, akkor tőlem csak véletlenül kérték el az elmúlt 9évben úgy 20 alkalommal.. :)
2019. máj. 16. 22:42
 5/14 anonim ***** válasza:
52%

"Rendben, akkor tőlem csak véletlenül kérték el az elmúlt 9évben úgy 20 alkalommal.. :)"

Vagy csak nem értesz angolul inkább :)

2019. máj. 17. 01:36
 6/14 anonim ***** válasza:

Igennn azért élek kétlaki életet és ingázok az amerikai családom és a magyar munkàm/otthonom között, mert egy nyelvi analfabéta vagyok :D

Be is fejeztem itt ezt a vitát, a kérdező majd eldönti, hogy szán e 3 másodpercet arra, hogy kinyomtassa enaz estajat vagy sem. Segítségkènt írtam le, hogy tőlem eddig minden csatlakozáskor elkérték, legyen szó Varsóról, Párizsról, Frankfurtról, Londonról.. biztos vagyok abban, hogy ettől függetlenül a saját rendszerükben is megnéznek, hogy valóban jogosult vagy e a belépésre, gondolom ez egy formalitás. Az amerikai határvédelem már sz*rik a te papírlapodra.

2019. máj. 17. 13:44
 7/14 anonim ***** válasza:
80%
Mashol is szarnak a paprodra. Megkerdezik, hogy ESTA/vizum/zoldkartya? Mondod ESTA es mehetsz tovabb. Soha, azaz soha nem adtam meg nekik oda (nem is kertek). Es nem is vagy koteles magaddal vinni.
2019. máj. 17. 14:18
 8/14 anonim ***** válasza:
Én évente 8-9-szer megyek az USA-ba, nálam van a kinyomtatott ESTA biztonság kedvéért és volt már olyan, hogy check-innél elkérték, de ez a ritkábbik eset. Többnyire csak megkérdezik, hogy ESTA-val megyek? Mondom igen, és csak bólint, elhiszi. Asszem mikor újraindult a közvetlen Budapest-New York járat nemrég a LOT-tal, akkor elkérték, egy kicsit túlbuzogták a dolgot.
2019. júl. 15. 03:42
 9/14 anonim ***** válasza:

Az a válaszoló vagyok, aki írta, hogy elkérik.

4 napja jöttem újra haza, odafele elkértèk Romaban, onnan indult a gép az államokba valamint a border protection embere is elkérte mikor kérdezte, hogy milyen engedèllyel utazok. Az útlevéllel és tovàbb megyek(!!!) a beszállókártyámmal együtt.

Lehet, hogy nem vagy köteles magaddal vinni... de nekem rohadtul nem lenne kedvem vitatkozni egy reptéri illetékessel sem!

Utolsónak üzenem: egyszer mentem eddig a LOT-tal oda-vissza, igaz én átszállásal.. ott is elkérték.

2019. júl. 15. 07:26
 10/14 anonim ***** válasza:
Én nem kételkedek a szavaidban, csak leírtam, hogy nekem mik a tapasztalataim. Most pénteken megint megyek Houstonba Turkish Airlines-al Isztambulon keresztül, majd megírom, hogy mi volt a helyzet. Persze ott lesz nálam kinyomtatva az ESTA, mert elfér a kézipoggyászban.
2019. júl. 15. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!