Elutasíthatják az ESTA vízum kérelmemet, ha 17 évvel ezelőtt egyszer elutasították egy USA túrista vízum kérelmemet?
2002-ben elutasították a vízumkerelmezesem,
2005-ben viszont a munkavállalási vízumot megkaptam és legálisan 3-honapot éltem és dolgoztam diákmunkásként.
Most 2019-ben újra mennek az államokba és nem tudom hogy bevalljam-e az ESTA kerelmkor az első elutasításom, vagy sem. Vélemény?
"nem tudom hogy bevalljam-e az ESTA kerelmkor az első elutasításom, vagy sem"
Ők nem tőled fognak értesülni vagy nem értesülni erről. Már megvagy nekik egy adatbázisban régóta. Tulajdonképpen csak a becsületességedet tesztelik a kérdéssel. És ha hazudsz, akkor egyértelműen elutasítanak majd.
meg veletlenul se hazudj
most olvastam FB csoportban hasonlo kerdest, illetonek tizenhuszon eve elutasitottak a vizumat, most kert egy ESTA-t, az elutasitast bevalotta, az ESTAt megkapta, 2 honap mulva utazik
mindenkepp legyel oszinte az ESTA-n
Be kell vallani, de nagyon valószínű, hogy megkapod az ESTA-t, ha meg elutasítanak, akkor utána a turistavízumot a nagykövetségen.
Ha három évvel az elutasítás után kaptál vízumot, ráadásul munkavállalási vízumot, az magáért beszél. Nem vagy tiltólistán illetve a 2002-es ügy már akkor sem volt ok az elutasításra, hát még most.
Csak megszegni nem szabad a szabályokat.
Nagyon köszönöm a válaszokat mindenkinek.
MA reggel elküldtem a kérelmem és bejelentettem mindent amit kértek, semmit sem eltitkolva. Még a napra pontos dátumot is kikerestem mikor volt az elutasításom, mert ezt is kérdezték.
Majd még referálok az eredményről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!