Milyen vízum szükséges ahhoz hogy kimenjek Amerikába dolgozni?
Átnyálaztam az összes vízum típus lehetőségeket, de nem igazán tudom melyik lenne a megfelelő ahhoz hogy kimenjek dolgozni Amerikába Network Administrator -ként.
H-1B
H-1B1
H-2B
Diplomám nincs, se főiskolai végzettség, csak egy OKJ képzésem van, illetve 4 éve dolgozok már egy multis cégnél ahol 2 certet is megszereztem (CCNA Routing & Switching és CCNA Security)
Előre is köszönöm segítségeteket!
Elsosorban az a szukseges hogy legyen egy ceg ahol hajlandok lesznek alkalmazni es elintezni a vizumot. Az pedig ido es penz. A vizumokat nezd meg US kovetseg oldalan. De ugyis nem neked, hanem a munkaadonak kell intezkedni. Ha jol tudom, H1B1 Chilei es Singapori allampolgarra vonatkozik.
H1B-re mar nincs hely 2020 evre, betelt a szam foleg indiai szakemberekkel. Es azt hiszem, H-2B mar megszunt, nem fogadnak ujabb kervenyeket.
Szoval nem vidam a helyzet.
Egyik valaszolo sem tudta rendesen a valaszt ezert itt van:
Az H1b viza tipusokhoz legalabb BSc vegzettseg kell vagy az USA-bol vagy kulfoldi orszagbol ami azzal egyenerteku. Ha nincs akkor hiaba valasztananak ki nem fogjak megadni.
"One of the basic requirement for H1B is education. To qualify for the H-1B visa category, the prospective H-1B employee must hold a U.S. bachelor's or higher degree, or the equivalent. The person must hold a U.S. equivalent 4 years' bachelor's or higher degree from an accredited college or university."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!