Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Milyen vízum szükséges ahhoz...

Adoris14 kérdése:

Milyen vízum szükséges ahhoz hogy kimenjek Amerikába dolgozni?

Figyelt kérdés

Átnyálaztam az összes vízum típus lehetőségeket, de nem igazán tudom melyik lenne a megfelelő ahhoz hogy kimenjek dolgozni Amerikába Network Administrator -ként.

H-1B

H-1B1

H-2B

Diplomám nincs, se főiskolai végzettség, csak egy OKJ képzésem van, illetve 4 éve dolgozok már egy multis cégnél ahol 2 certet is megszereztem (CCNA Routing & Switching és CCNA Security)

Előre is köszönöm segítségeteket!

2019. ápr. 29. 01:01
 1/7 A kérdező kommentje:
Az úticél New York lenne. :)
2019. ápr. 29. 01:02
 2/7 anonim ***** válasza:

Elsosorban az a szukseges hogy legyen egy ceg ahol hajlandok lesznek alkalmazni es elintezni a vizumot. Az pedig ido es penz. A vizumokat nezd meg US kovetseg oldalan. De ugyis nem neked, hanem a munkaadonak kell intezkedni. Ha jol tudom, H1B1 Chilei es Singapori allampolgarra vonatkozik.

H1B-re mar nincs hely 2020 evre, betelt a szam foleg indiai szakemberekkel. Es azt hiszem, H-2B mar megszunt, nem fogadnak ujabb kervenyeket.

Szoval nem vidam a helyzet.

2019. ápr. 29. 01:50
 3/7 D. Brasco ***** válasza:
Neked semmilyen vizum nem szukseges,ugyanis azt amelyik majd neked kell a munkaadód intezi!Viszont ahhoz meg előbb kell egy hely ahova felvesznek!De egy okj-s kepzessel a zsebedben nagyon ne remenykedj...........
2019. ápr. 29. 09:15
 4/7 anonim ***** válasza:
Diversity Visa az egyetlen esélyed.
2019. ápr. 29. 10:23
 5/7 anonim ***** válasza:
Leírtak alapján neked a zk lottó az esélyed. Meg esetleg ha van közvetlen rokonod az segíther
2019. ápr. 29. 11:56
 6/7 anonim ***** válasza:

Egyik valaszolo sem tudta rendesen a valaszt ezert itt van:

Az H1b viza tipusokhoz legalabb BSc vegzettseg kell vagy az USA-bol vagy kulfoldi orszagbol ami azzal egyenerteku. Ha nincs akkor hiaba valasztananak ki nem fogjak megadni.

"One of the basic requirement for H1B is education. To qualify for the H-1B visa category, the prospective H-1B employee must hold a U.S. bachelor's or higher degree, or the equivalent. The person must hold a U.S. equivalent 4 years' bachelor's or higher degree from an accredited college or university."

2019. ápr. 30. 00:25
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszaitokat! :)
2019. ápr. 30. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!