Hogyan lehet a legolcsóbban Washingtonba repülőjegyet venni?
"Az elmúlt hetekben mindennap, több számítógépről is néztem több időszakra lehetőségeket és azt mondom szinte napról napra drágábbak a jegyek." ezen sajnos nem kell meglepodni
a rendszer felismeri ha egy bizonyos utvonalra egy bizonyos idoszakra nezed a jegyeket es naprol napra dragabbakat mutat
kulfoldon elek, evente jarok haza es mindig ezt tapasztalom
mikor kitalalom, hogy kb. mikor akarok utazni, elkezdem nezni a jegyeket de a fonok mindig varial hogy mikor utazzak, mikor ne, es mire oda jutok, hogy na megvan a pontos datum veszem a jegyet, mindig 150-200 dollarral tobb ugyanaz a jegy, mint amit 4 nappal elotte neztem.
A jovoben ne nezegesd oket, talald ki a lehetseges datumokat, egy napot szanj a keresesre es vedd meg a legolcsobbat.
Légy rugalmas, nézz környező reptereket is akár (NYC sincs nagyon messze).
Próbaképp rákerestem, 140 dollár volt a különbség a Bécs-Baltimore és a Budapest-Washington DC jegy közt, ami azért érezhető.
Megnézheted a facebookos csoportokat, amelyekben kedvező árú jegyekre vadásznak - ha nem is Washingtonba, de NYC-be még nyáron is akad egy-két jó jegy -, de ha pár hétig nem találsz jobb dealt, érdemes megvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!