Los Angelesbe a lehető legolcsóbban eljutni? Melyik járat a legolcsóbb oda vissza?
Az airbnb-n találsz olcsóbb szállásokat is, főleg, ha hajlandó vagy másokkal aludni egy szobában (nem javaslom, de, ha nagyon csóró vagy...)
Nincs olyan, hogy melyik jarat a legolcsobb, mert a repulojegyek, foleg, a tengerentulra, allandoan valtoznak!
En februarban vettem magamnak jegyet LA-BUD, torontoi atszallassal (juliusban oda/augusztusban vissza) es februarban a canadai jegy volt a legolcsobb ($900). Azota ugyanaz a canadai jegy 610 dollarral kerul tobbe ($1510)!
A mai napon az orosz jegy a legolcsobb (moszkvai atszallassal), de mivel julius ugye mindjart itt van, az orosz jegy mindossze 90 dollarral olcsobb mint a canadai ($1420).
Idoben kell venni a jegyet, lehetoleg tobb mint 15 napig legyel tavol, illetve probalj hetkoznap repulni, mert akkor altalaban olcsobb. Ha nem zavar a 2 atszallas, akkor valaszd azt, ugy meg olcsobb, de marha hosszu es nagyon faraszto lesz.
Ingyen szallast talalsz a coachsurfingen.
néha vannak olcsó Bp - Los Angeles nem közvetlen járatok, de az azért nem túl gyakori
B tervnek menj Washingtonba vagy New Yorkba (ide néha retur 110-130ezer ft), ahonnan a belföldi járat már nem túl drága Los Angelesbe
"Ott a szallas is draga."
az első itt téved óriásit
Los Angelesben az egyik legolcsóbb a szállás a nyugati parton Las Vegas után
én a Venice Beachhez közel voltam egy nem túl sok csillagos, körfolyosós "hotel"-ben (ink motel), ahol apartman jellegű szobám volt king méretű ággyal, és abszolúte nem volt drága
maga a város se olyan drága, szuvenírek olcsók, van napi tömegközlekedési bérlet (abszolute nem gáz a tömegközlekedés), gyorskajáldák mindenhol, szóval a repjegy lenne a legnagyobb tétel
ja igen és majd elfelejtettem
Los Angelesben szerintem ne menj 'hostel' jellegű 4-6 ember egy szobában szállásba, mindeképpen saját szobás dolog
sok a junkie
tök jó, tudnám miért lettem lepontozva, kösz...
tavaly voltam Los Angelesbe, talááán tudom milyen ott az árfekvés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!