Valaki járt már New Yorkban? Tapasztalat és vélemény?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 5. 22:11
2/10 anonim válasza:
Nekem is nagyon tetszett, életreszóló élmény, jó szívvel ajánlom hogy ne hagyd ki, legalább egyszer látni kell.
3/10 anonim válasza:
Manapság már mindenki oda vágyik. Természetesen én is voltam, de nekem a cégem fizette. Tényleg jó hely. És drága.
4/10 anonim válasza:
Jártam már 3 x is, de pár nap bőven elég belőle.
Azután tovább utaztam Amerikába...
(Mert igaz a mondás, hogy "N.Y. az nem Amerika".)
5/10 Zotyaanonim válasza:
Rettentő jó hely, rengeteg mindent lehet csinálni, bőven van akár 2-3 hétre is látnivaló. Ha érdekel a kultúra, akkor a Broadway örök darabjai közül nézz meg párat, összehasonlithatatlanul jobb, mint egy magyar szinházi élmény (Operaház fantomja, Macskák, stb.). Szállás kapcsán kell vigyázni, ha olcsón akarsz kijönni, könnyen lehet rossz környéken megszállni. Ha ki akarod használni az időt,akkor mindenképpen Manhattanben szállj meg, azon belül Times Square környéke, Soho, de Little Italy is nagyon jó, központi, Wall Street is jó de az már eléggé kint van. Ha Manhattanen kivül laksz, rengeteg idő elmegy utazással.
6/10 anonim válasza:
Az utolsó lenne anit megnéznék. Beton,aszfalt,üveg,fém,meg 10 000 000 Homo Túlcivilizált.
7/10 anonim válasza:
NY-ot nem láttad, nem láttad Amerikát! Nagyon vegyes arcok. Ha valakire ránézel és találkozik a szemetek 5 mp-nél tovább, akkor biztosan hogy köszönésképp biccent egyet. Éjjel ne sétálj, vagy ha többen vagytok ne beszélgessetek hangosan magyarul!
8/10 anonim válasza:
Koszos, budos, undorito, zsufolt hely. Mindenki probal menekulni onnan, de mindig van eleg naiv aki a helyukre telepul es fizetik az eszmeletlen berleti es ingatlan arakat esz nelkul.
Az USA-ban elek 30 eve, mindenutt megfordultam, de New York lenne az utolso hely ahol letelepednek vagy egyaltalan 1 nap szabadsagot is eltoltenek. Amikor ott voltam, annyi tobb mint eleg volt belole.
9/10 anonim válasza:
Jártam, és a véleményem az, hogy New York az egyik olyan város, amit mindenképp látni kell!
( "Bakancslistákon" a "város" kategóriában nem véletlenül szerepel mindenkinél. Hiszen New York, az New York. )
10/10 Pálpusztai Dezső válasza:
Két napja jöttem haza.Minden negatívumával együtt fantasztikus!Aki álmodozik róla,ne habozzon!Ha lehetősége adódik rá,menjen!Látni kell!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!