Mennyibe kerül a zöldkártya?
Amerikába szeretnék költözni és hallottam,hogy szükséges hozzá ilyen zöldkártya.
Hol és mennyiért tudom megvenni?
Na te biztosan nem fogsz amerikába költözni,ha ennyire alap dolgokkal sem vagy tisztában.........
Az ilyen egyszer azt hallottam hogy valaki látott olyat aki azt olvasta jellegű információ szerzés helyett mondjuk kipróbálhatnád a google-t!A hivatalos amerikai oldalon meg amugy is minden le van írva ezzel kapcsolatban!Ha eleve nem találod meg ezt az oldalt vagy nem érted ami oda van írva,kár is ezen az egesz költözésen egy percig is agyalnod!De hogy keresned se kelljen a zöld kártyát nem lehet megvenni........vagyis vannak különleges esetek amikor igen,de neked annyi pénzed biztosan nincs!
De mi köze van az árnak a dátumhoz?
Ha már ott tartasz, hogy jogosult vagy a zöldre, mert mondjuk 5 éves bevándorló vízummal élsz, akkor valóban van díja a papírmunkának. Ez nem tudom, most mennyi. Pár száz és ezer között lesz.
En sem ertem a datum miert fontos?
Itt a hivatalos oldal: [link]
Zk-t nem lehet csak ugy vasarolni mert neked kell...
Alkalmasnak kell ra lenni, az uscis oldalon leirjak milyen lehetosegek vannak. Ha pl. hozzamesz egy amerikaihoz, a zk kervenyed alapja a "marriage to a us citizen". Papirmunka most 1140 dodo plusz egyszeri $85 ujjlenyomat dij. Persze ennyiben nem merul ki, mert vhol hazasodni kell, annak is dija van, ha bena vagy akkor kell egy ugyved, aki a papirmunkat elintezi, az sincs ingyen, kell egy orvosi vizsgalat, az is kb. 150-200 kozott van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!