Élnél az USA-ban? Miért? Miért nem? Melyik államban, ha igen?
Rövidebb ideig igen - a Nyugati parton vagy a Sziklás-hegységben. A Keletit meg Északot is szívesen megnézném, de dél annyira nem érdekel.
Szerintem inkább republikánus lennék, de az a kalifornia Schwarzenegger-féle vonal.
Én tübbszür is éltem kinn, és sosem tudtam megszeretni. Sőt.
Holott rengeteg más országban is éltem, amit rettentően elvéztem.
Ha kérded miért, nis a sok pénz és az évenként lecserélt ájfón nem minden.
Nekem hiányoztak a járdák, hiányzott az, hogy sok szabadnapom legyen, hiányoztak a gyökerek.
Igen, élnék. Nem tudom hogy hol, csak azt, hogy hol nem. Ahol kicsi a népsűrűség, és amerre a szem ellát, csak kukoricaföldek / sivatag / erdő van (ami az USA területének a nagy része). Ha mondanom kell valamit, akkor észak-keleten valahol, a Boston - New York - Philadelphia - Washington tengely valamelyik agglomerációjában.
Jó kérdés, hogy kire szavaznék. Legtöbb dologban a republikánusokkal értek egyet (kicsi állam kevés adóval, szabad piac, erős hadsereg, határvédelem), viszont óriási probléma, hogy letojják a környezetet. Demokratára akkor szavaznék, ha mérsékelt demokrata, a republikánus ellenfele meg ilyen "tiltsuk be az evolúció tanítását az iskolákban"-féle republikánus.
"mindennapos cikk arról, hogy egymillió dollár egy nagyobb kórházi tartózkodás. Kösz, nem. Nagyon, nagyon nem."
Ha van biztositasod akkor van egy maximum aminel tobbet nem fizetsz. pl $9000 a max amit zsebbol fizetsz es ha a korhazi szamlad $50.000 akkor se fizetsz $9000-nal tobbet.
En kint elek. hogy miert? Jobban elunk itt a felesegemmel mintha Magyarorszagon elnenk.
Georgia allam szimpatikus nekunk, oda elkoltoznenk.
Hawaii szigetek vonz, de állandóra nem költöznék ki. Én a történelmibb városokat szeretem, belepusztulnék, ha Róma, Isztambul, Kairó annyira messze lennének tőlem. (Mondjuk az azték, inka városok meg közel, az is igaz...)
Demokrata lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!