Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Élnél az USA-ban? Miért?...

Élnél az USA-ban? Miért? Miért nem? Melyik államban, ha igen?

Figyelt kérdés
Jah, és még valami.Ha ott élnél, republikánusnak számítanál, vagy demokratának?Ne csatázzatok ezen, csak kíváncsi vagyok erre is.
2019. márc. 22. 16:55
1 2
 1/13 anonim válasza:
45%

Texas-ban szeretnék.

Republic

2019. márc. 22. 17:14
 2/13 anonim ***** válasza:
46%
Úgy érzem, aki erre válaszol, az nincs tisztában az ottani körülményekkel. A válasz egy rettenetesen határozott nem, lett volna módom, többször is, én Kanadában kötöttem ki helyette. Már 2006-ban sem akaródzott az USÁ-ba költözni, most aztán végképp nem. Ajánlott olvasnivalók: Rise of the warrior cop, Three felonies a day és bármelyik mindennapos cikk arról, hogy egymillió dollár egy nagyobb kórházi tartózkodás. Kösz, nem. Nagyon, nagyon nem.
2019. márc. 22. 17:42
 3/13 Szecessziós Vájling válasza:
85%

Rövidebb ideig igen - a Nyugati parton vagy a Sziklás-hegységben. A Keletit meg Északot is szívesen megnézném, de dél annyira nem érdekel.

Szerintem inkább republikánus lennék, de az a kalifornia Schwarzenegger-féle vonal.

2019. márc. 22. 17:54
 4/13 anonim ***** válasza:
37%
Élnék ott, politikától függetlenül. Azt nem tudom merre, leginkább igyekeznék bejárni.
2019. márc. 22. 17:59
 5/13 anonim ***** válasza:
34%

Én tübbszür is éltem kinn, és sosem tudtam megszeretni. Sőt.

Holott rengeteg más országban is éltem, amit rettentően elvéztem.

Ha kérded miért, nis a sok pénz és az évenként lecserélt ájfón nem minden.

Nekem hiányoztak a járdák, hiányzott az, hogy sok szabadnapom legyen, hiányoztak a gyökerek.

2019. márc. 22. 18:00
 6/13 anonim ***** válasza:
33%

Igen, élnék. Nem tudom hogy hol, csak azt, hogy hol nem. Ahol kicsi a népsűrűség, és amerre a szem ellát, csak kukoricaföldek / sivatag / erdő van (ami az USA területének a nagy része). Ha mondanom kell valamit, akkor észak-keleten valahol, a Boston - New York - Philadelphia - Washington tengely valamelyik agglomerációjában.

Jó kérdés, hogy kire szavaznék. Legtöbb dologban a republikánusokkal értek egyet (kicsi állam kevés adóval, szabad piac, erős hadsereg, határvédelem), viszont óriási probléma, hogy letojják a környezetet. Demokratára akkor szavaznék, ha mérsékelt demokrata, a republikánus ellenfele meg ilyen "tiltsuk be az evolúció tanítását az iskolákban"-féle republikánus.

2019. márc. 22. 19:39
 7/13 anonim ***** válasza:
30%
2! Te nem vagy tisztában sok mindennel. Kaphatsz hatalmas összegű kórházi számlát igen....ha nincs biztosításod. De épeszű embernek van. Obama szavazó majmoknak, periférián élőknek nincs, aki le*arják. De nem ők a többség
2019. márc. 23. 11:45
 8/13 anonim ***** válasza:
88%

"mindennapos cikk arról, hogy egymillió dollár egy nagyobb kórházi tartózkodás. Kösz, nem. Nagyon, nagyon nem."

Ha van biztositasod akkor van egy maximum aminel tobbet nem fizetsz. pl $9000 a max amit zsebbol fizetsz es ha a korhazi szamlad $50.000 akkor se fizetsz $9000-nal tobbet.

En kint elek. hogy miert? Jobban elunk itt a felesegemmel mintha Magyarorszagon elnenk.

Georgia allam szimpatikus nekunk, oda elkoltoznenk.

2019. márc. 23. 23:08
 9/13 anonim ***** válasza:

Hawaii szigetek vonz, de állandóra nem költöznék ki. Én a történelmibb városokat szeretem, belepusztulnék, ha Róma, Isztambul, Kairó annyira messze lennének tőlem. (Mondjuk az azték, inka városok meg közel, az is igaz...)

Demokrata lennék.

2019. márc. 24. 04:57
 10/13 anonim ***** válasza:
Előző voltam, a republikánus párt nekem kicsit olyan, mint a KDNP szteroidokon, azt itt sem bírom, ahol senki nem szavaz rájuk, nemhogy még ott, ahol a népesség 50%-a.
2019. márc. 24. 04:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!