Melyik államban érezném a legjobban magam?
Figyelt kérdés
Igazából nekem az lenne a fontos hogy egy csomó olyan helyszín legyen ahol filmet forgattak vagy amit látsz a tv-ben és elámulsz. De azért legyen természeti ,,látványosság". Meg a biztonság is fontos. És látogatóba mennék.2017. jan. 24. 13:14
1/5 anonim válasza:
A klasszikus turistacélpontokat ajánlom. Kalifornia és New York.
3/5 A kérdező kommentje:
Pont erre a 2-re gondoltam, köszönöm!
2017. jan. 24. 14:17
4/5 anonim válasza:
New York - itt már jártam, simán el lehet tölteni egy hetet, úgy hogy még marad is ki látnivaló
Washington DC
Las Vegas
Ha természet, akkor Grand Canyon.
5/5 anonim válasza:
Ezek a tipikus turistahelyek drágák NYC, los angeles, california, SF...
Én Texasba mennék Dallasba. Ott megtudod nézni a régi Dallas sorozat forgatási helyszínét és ott van a Gas Monkey Garage meg van éttermük. Ez amúgy egy amerikai Tv-show
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!