Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Egy New York-i kirándulás...

Egy New York-i kirándulás megér annyit, mint amennyibe kerül?

Figyelt kérdés
2019. márc. 17. 16:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
74%
Nekem biztos nem, mert nem vonz, nem érdekel annyira, pedig sokat utazom.
2019. márc. 17. 19:25
 12/15 anonim ***** válasza:
36%

Ez mindenkinek egyéni értékelése szerint változik.

En egy évet éltem NY mellett. Ami tuti, hogy a város iszonyat nagy ßes iszonyat sokrétü. 1 hét nem is igazán elég körbe járni, de az a minimum amit ott azért el kell tölteni.

Aki szeretné látni amerikát, vagy szereti a nagyvárosok zsibongását, tumultusát, annak NY a legjobb célpont. AKi viszont nyugalomra, természet közelibb dolgokra vágyik az ne ide menjen.

Nekem egyébként még nem volt olyan utazásom ami nem érte meg. Tavaly májusban Romában voltam, és az volt talán a legnagyobb kiábrándulás az iszonyat ember tömeg föként volt a problémám(se párizsban se NY nem éreztem ezt), de így is megérte elmenni, mert ezt is megtapasztaltam. Habár én imádok utazni, és igazából soha egy utat sem bántam meg, vagy érztem, hogy nem érte volna meg. De lehet azért mert nekem azért alapból nincsen nagy elvárásom semmivel sem, és lessz ahogy lesz.

2019. márc. 18. 08:21
 13/15 anonim ***** válasza:
38%

"megér annyit"

Bocs, de akinek ezt vadidegenektől kell megkérdeznie, annak biztos, hogy nem.

2019. márc. 18. 12:56
 14/15 anonim ***** válasza:
36%
Szerintem bőven megéri, sőt egyáltalán nem tartom drágának azt az összeget, amiből manapság megjárható New York. Mindenképp óriási élmény élőben látni azokat a helyeket és épületeket, amik egyébként filmeken, sorozatokon, híradókon át végigkövetik a nyugati embert gyerekkorától kezdve, akár akarja akár nem. Tényleg nem akarom leszólni Délkelet-Ázsiát, elhiszem, hogy szép meg olcsó, de nem gondolom, hogy élmény szempontjából egy európainak összehasonlítható New Yorkkal. Ez az én véleményem.
2019. márc. 21. 14:54
 15/15 anonim ***** válasza:
Attól függ, mit csinálsz ott, és hogyan, mire használod ki az időt. Én háromszor voltam New Yorkban, még lehet, hogy visszamegyek.
2019. ápr. 2. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!