Van ez a Vízumlottó szerintetek ez most vízum vagy zöldkártya lottó ugyanis mindenhol más van. Szerintetek?
Figyelt kérdés
hungarian.hungary.usembassy.gov/diversity_visa_hu.html
travel.state.gov/visa/immigrants/types/types_1322.html
www.newcomersguideusa.com/zold-kartya-lotto
2010. júl. 2. 11:50
1/4 anonim válasza:
zöldkártyalottó
"Én mindenképpen a lottót ajánlom, hiszen arra van a legnagyobb esélyed még így is. És igen is, ingyenes a regisztráció ha az amerikai külügyminisztérium oldalán jelentkezel. Utána meg persze kell fizetni az orvosiért meg magáért a zöldkártyáért, ha kiválasztottak, de azt minden egyes esetnél be kell fizetni. Ingyenes, csak ott kell jelentkezni, ahol nincs közvetítő cég. Egyébként a zöldkártya több, mint 1000 dollárba kerül jelenleg (per fő)."
egy másik hasonló kérdésre adott válaszból idéztem
2/4 anonim válasza:
Az elozo idezett valaszt en irtam. Amirol kerdezel, az a zoldkartyara vonatkozik. Valo igaz, hogy a zoldkartya es a vizum ket kulon dolog. Valamiert sajnos a koznyelvben a laikusok mindketto kifejezest hasznaljak, pedig ez nagyon felrevezeto. Tehat a zoldkartya nem vizum.
3/4 anonim válasza:
A zoldkartya igenis egyfajta vizum, immigrant visa-nak hivjak.
4/4 anonim válasza:
14:09: nem teljesen igaz, mert az immigrant visa az, amit bele tesznek az utleveledbe es elso belepeshez hasznalod (egy evig ervenyes, mint zoldkartya funkcionalhat, utana mar nem). A vizum mindig egy ideiglenes dolog. De szerintem a fogalmakkal kar ennyit foglalkozni kerdezo. Nem ez a fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!