Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Miért van az, hogy mindenki...

Miért van az, hogy mindenki csak nagyvárosokba (NY, LA. Stb) menne el az USAba?

Figyelt kérdés
Persze én is kíváncsi vagyok rá,de pl. Nevada,vagy Újmexikó vagy mindenféle kisváros jobban érdekelne.szerintem ott élvezetesebb lenne lakni.vagy csak én vagyok ilyen "abnormális"?:D
2010. júl. 1. 13:30
 1/6 anonim ***** válasza:

mert azok a híres városok, azokat mutatják a tvben

Magyarországon voltál már Albertirsán? Kerepestarcsán? Iregszemcsén?

2010. júl. 1. 13:35
 2/6 anonim ***** válasza:

Nagyon tetszik a kérdés!

Persze, hogy élvezetesebb az élet a kisvárosokban (tapasztalatból írom) de általában munkát vállalni mennek honfitársaink az USA-ba, és valljuk meg, erre a nagyvárosokban nagyobb esélyük van.

Ha jövőre esetleg megtehetem, két hétre kimegyek Texasba pihenni.

2010. júl. 1. 13:49
 3/6 A kérdező kommentje:

első: igazad van,én ebbe így nem is gondoltam bele:)

második:magaddal vinnél engem is?tudok főzni,mosni,takarítani,vasalni:):D

ha egyszer lenne annyi pénzem,kimennék 1 évre az USA-ba és körbejárnám.Nem tudom,ti,hogy vagytok vele,de engem érdekelni,hogy különböző államokban milyenek az emberek.milyen az életmód,a gasztronómia,az éghajlat,szóval minden.:)de én biztos,hogy nem a nagyvárosokban időznék el sokat,hanem az ilyen kicsi,de érdekesben.:)

2010. júl. 1. 13:53
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

En USA-ban lakom...sosem akartam nagy varosban lakni. Egy kis noname-ben lakom. Nem erdekel, hogy ki mennyire nagyzol. Itt az elet lassu, az emberek kedvesebbek, nem olyan magas a bunozesi rata. Voltam mar LA, NY-ban tobbszor. Oda turistakent erdemes elmenni, mert nagyon sok a latnivalo, de ott elni szerintem nem nagy elmeny.

Amugy olyan, hogy Kerepestarcsa mar nem letezik. Kistarcsanak hivjak.

2010. júl. 1. 14:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Texasből a Pokolt is felhívhatod olcsón. Ennek magyarázata, hogy Texasban ez helyi hívásnak számít.
2010. júl. 12. 18:25
 6/6 anonim ***** válasza:

Ugyanazért, amiért a magyarokról külföldön azt hiszik, hogy azok csakis Budapesten élnek.

Megjegyzem van néhány fővárosi panelproli, akinek szintén nehezére esik elképzelni, hogy Magyarország nem csak Budapestből áll.

A kettőnek oka pedig egy és ugyanaz.

2010. júl. 30. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!