Hogyan költözhetné ki Hawaiira? Milyen ott az élet? Jártatok ott?
Még sosem jártam Hawaii-on. Csak az interneten olvastam róla. Láttam a tv-ben egy sorozat, ahol Hawaii-on vásárolnak házakat...nagyon szép hely.
Láttam hogy USA... csak akkor van az embernek lehetősége ott élni ha illegálisan csinálja? Mi van ha veszek repjegyet és elfelejtek hazajönni? Feketén van esélyem munkát találni? Bármit dolgozok.
Hawaii, az USA része.
Azaz, ha nem vagy szupersztár, vagy komoly tudós, vagy nem oda házasodsz, na akkor kb. SOHA nem fogsz itt letelepedni, legálisan!
Ha meg "elfelejtesz" hazamenni, akkor az ICE hazazavar!
És miért nem reális céljaid vannak?
Pl. EU-n belül, legálisan Málta vagy a Kanári szigetek? Mallorca? Tenger, nap, buli ott is van. Ráadásul LEGÁLISAN, már ma indulhatsz!
Európán is jó lenne de Málta nem tetszik a Kanári szigetek szépek de nem tudok spanyolul.
Legálisan nagyon lehetetlen az USA? Arra gondoltam hogy kezdetben valami kis faluba is elmennék dolgozni és csak utána mennék Hawaiira ha már vannak papírjaim. Vagy valahogy megházasodom egy állampolgárral és lessz papírom.
Hawaii=Amerikai Egyesült Államok
Amerikai Egyesült Államok=Zöld kártya
Legálisan kint élni nem egyszerű.
Én megértem a kérdezőt, Hawaii csodás hely.
Ajánlom figyelmedbe a Hawaii Magyarok oldalt a facebook-on. Kint élők kezelik, gyönyörű képeket szoktak feltölteni, illetve nagyon segítőkészek.
Nem olyan régen osztottak meg egy cikket a legális tartózkodásról Hawaii-on. Ha érdekel, olvasd el, vagy böngészd át a Hawaii Magyarok látogatói bejegyzéseit. Ott is gyakran felmerül a kiköltözés kérdése.
Miben segítsenek?
Keressenek egy drogos, hajléktalant, akivel kamu házasságot kötsz?
Vagy bújtassanak a pincéjükben, 20-25 évig?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!