Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Mi kell ahhoz, hogy valaki...

Mi kell ahhoz, hogy valaki színésznő lehessen Hollywood-ban?

Figyelt kérdés
Jó,elismerem,nagyjából lehetetlen,hogy innen,bárki is eljusson ünnepelt sztárkén a vörös szőnyegre.De azért lehet próbálkozni...gondolom a hozzávalók:tehetség,pénz,megfelelő "előélet",és sok sok sok szerencse...?!
2010. jún. 28. 19:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
37%
semmi esélyed
2010. jún. 30. 08:03
 12/18 anonim ***** válasza:
26%

mi az h smemi esélye? igen is van esélye. énis 16éves vagyok. hasonló 'álmaim vannk'. viszont nagyon jó angolos vagyok,és érettségi után szüleimmel amerikába költözünk pontosabban Torontóba.ott szereték én is színészkedni vagy 1 bandába beállni és gitározni ,mert tudok is (:

és soha mondd azt h nem lehetséges. MERT SEMMI SEM LEHETETLEN :D. és sok sikert (:

2010. okt. 19. 17:23
 13/18 anonim válasza:
0%
hajja jajaa
2010. nov. 15. 20:22
 14/18 anonim válasza:
52%
utolsó előttinek üzenem: te ritka nagy homár vagy :P:P:P:P:P
2010. nov. 15. 20:23
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
te meg 1 gyökér (:
2010. nov. 16. 00:06
 16/18 anonim válasza:
12. valaszolo szeretnem megkoszonni mindenki neveben amit irtal!TELJESEN IGAZAD VAN!:)Kulonben kerdezo:nekem is hasonlo vagyaim vannak,es csak annyit mondok:ne erdekeljenek a negativ hozzaszolasok,ha a penzel es idovel jol allsz miert is ne menj ki??SOK SIKERT KIVANOK!!!es a 12. valaszolo te vagy az elso aki realisan tud gondolkozni....Es aki azt mondja nincs eselye azt irigysegbol mondjak...nm sertesbol mondtam es ne haragudjatok meg EZ CSAK 1 VELEMENY....
2013. febr. 12. 15:39
 17/18 Kobolak Dora válasza:
Ne félj én is színésznőnek készülök Amerikába csak hogy én lámpalázas vagyok de azt mondják kinövöm,8éve tudom hogy színésznő szeretnék lenni.Sok sikert! :) Ne hallgass senkire ha nagyon akarod sikerülni fog.És ez nem igaz hogy pénz kel hozzá.Kitartás!!!! Ne ad fel,én veled vagyok
2013. júl. 30. 18:58
 18/18 anonim válasza:

Ezrek mennek LA-be kergetni az álmaikat...

Karizma! Kell, hogy megjegyezhető arcod legyen. Egy szürke kisegér semmire nem megy odakinn. A lányoknak általában csak szépnek kell lenni és persze jól beszélni angolul és akkor lehet menni castingolni...

2013. dec. 23. 09:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!