Mi kell ahhoz, hogy valaki színésznő lehessen Hollywood-ban?
Figyelt kérdés
Jó,elismerem,nagyjából lehetetlen,hogy innen,bárki is eljusson ünnepelt sztárkén a vörös szőnyegre.De azért lehet próbálkozni...gondolom a hozzávalók:tehetség,pénz,megfelelő "előélet",és sok sok sok szerencse...?!2010. jún. 28. 19:53
1/18 A kérdező kommentje:
meg hozzátenném még a kapcsolatokat.
Tehát így kíváncsi lennék a véleményekre.:)
2010. jún. 28. 19:56
2/18 anonim válasza:
egyszerűsítem neked:
csakis összeköttetés és összeköttetés, ennyi, másodlagosan pedig pénz, de ez már az első feltétel függvénye
aztán úgymond a tehetség az valahol nagyon a sokadlagos szempont
(egy hollywoodi star :-D)
3/18 anonim válasza:
nem pénz függvénye. ott kell élni és olyan helyen melózni,ahol sok emberrel találkozhatsz. a legtöbb sztár így került a filmvászonra. meló mellett színjátszást kell tanulni, és orrba-szájba castingra járni. rengeteg kitartást és kompromisszumot igényel,de a lehetetlentől messze van,ha egyénként a külső-belső adottságaid megfelelőek.
4/18 anonim válasza:
Szerintem pedig egy olyan dolog is fontos lehet,mint peldaul egy normalis angol nyelvtudas.
5/18 anonim válasza:
Szerintem csak szerencse,lásd pl. Harrison Fordot aki ácsból lett színész.
6/18 anonim válasza:
Van Damme,Arnie Schwarzenegger,Dobó Kata-nem tudtak angolul.
7/18 anonim válasza:
Mintha en filmekben azert angolul hallottam volna...lehet hogy csengett a fulem, Dobo Kata meg szerintem nem aratott nagyon nagy sikert kint.
8/18 anonim válasza:
Szerintem elsoszamu ehhez a kapcsolat vagy kulonleges szepseg, illetve a szerencse, hogy vagy a kapcsolat bejojjon vagy a szepsegeddel kitunj. Akinek meg ez nem megy egybol, annak castingokra kell allandoan jarni. Ok azok, akikbol alt. nem lesz nagy szinesz. Ha egyszeruen valaki a rokonod (pl. Rumer Willis vagy Miley Cyrus igy kerultek be), akkor meg megcsinalnak szepre, mert ma szinte barkibol lehet profi munkaval szep ember. Lehet, hogy sok orat kell dolgozni rajta, de megoldhato stylistok segitsegevel. Fel sem ismerned az utcan ezeket az embereket az atvaltozasuk elotti alapotukban! Ezt sminkeskent mondom. Jo (szinesz) csaladba kell szuletni vagy jo helyen kell lenni jo idoben. A legtobb hollywood-i szinesz meg szineszkepzobe sem jart. Van, aki atutoen tehetseges akarhogy nez ki (Angelina Jolie sem egy szepseg, de nagyon jo szineszno), van, aki meg a kulseje miatt lett szinesz (Ashton Kutcher, Channing Tatum, Megan Fox), mert hogy szineszkedni nem tudnak, de nagyon jol neznek ki, igy van rajuk igeny.
9/18 anonim válasza:
Egyebkent a felsorolt kulfoldiek mind megtanultak jol angolul. Van igeny akcentussal beszelokre. Van Damme, Schwarzi is a kulsejuk miatt tudott szinessze valni. Dobo Katanak meg nem az angolja miatt nem lett sikere. Lattam par filmben, de hat nem egy olyan tehetseg, akire kapcsolatok nelkul felfigyelnenek...tucat, mert van belole 50 ezer ugyanolyan, ezert nem volt ra igeny. Erre o is rajott, azert ment vissza Magyarorszagra, hogy legalabb ott legyen sikeres es igy az oreg Andy-vel sem kellett tovabb kapcsolatot szinlelnie a szerepekert.
10/18 anonim válasza:
Ha érdekel a színészet, és van tehetséged, akkor menj el színházi színésznek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!