Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Lehetséges Amerikába költöznöm?

Lehetséges Amerikába költöznöm?

Figyelt kérdés

Sziasztok.Pár év múlva (kb 4) szeretnék költözni Amerikába.Sokat olvastam utána, de sokan vannak szerintem itt akik már jártasok ebben a témában.A zöldkártyáról lenne szó.Lehetséges lenne valahogy házasságon kívül megszerezni?

Előre is köszönöm a segítséget

2018. nov. 4. 12:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nézd meg a lenti videót, nem konkrétan a kérdésre vonatkozik, de szerintem elég jó kis riport és nagyon érdekes dolgokat mond.
2018. nov. 4. 23:09
 12/16 anonim ***** válasza:
2018. nov. 4. 23:10
 13/16 anonim ***** válasza:
Már el kell felejteni, hogy keményen tanuljon, kiemelkedője legyen a szakmájának, mert már baromi régóta nem ez számít. Egyik legkönnyebb út ugye a programozói volt. Na, ott konkrétan már alig van esélyed. Miért? Mert te soha a büdös életben nem vállalnál el annyiért munkát, mint amennyiért az indiaiak és társaik teszik. Neten is voltak otthon végezhető fordítói munkák. Felrakták a lefordítandó szöveget (minden féle nyelvűt raktak fel és mindenféle nyelvre kértek rá fordítást), azt te meg elvállalhattad. Na, ott is olyan szinten leverték az árakat az indiaiak, hogy kb. megse érte neked. Több oldalas anyagért már aprópénzt tudtál csak elkérni. Na, kint az USAban is sok szakmával ez a helyzet. Nem az számít, hogy jó vagy-e, hanem sokkal olcsóbban elvállalod-e, mint egy amerikai.
2018. nov. 5. 13:13
 14/16 anonim ***** válasza:

Nem sok magyart ismerek itt az allamokban de akikkel talalkoztam azok nagy resze hazassagon keresztul jott ki. Van aki tanulokent jott ki es inteztek neki zk-t de ez tobb mint 20 eve volt.

En is azert vagyok kint mert a felesegem amerikai.

Nem elnel itt se jobban mint Nemetorszagban.

Az emberek ugyan nem panaszkodnak de tudom hogy nagyon sokanak vannak anyagi problemai es nincs gyes, csaladi potlek.

Mi sem allunk jol anyagilag de nemetorszagban meg meg rosszabb lenne mert nem beszelek nemetul es a felesegem is csak egy nehany mondatot tud.

Magyarul meg semmit se beszel, igy ott nekem kellene eltartani abbol a siralmas magyar fizetesbol, mert nem talalna munkat ugy hogy nem beszel magyarul.

Sokan mennek nemetorszagba ures zsebbel es ugy mennek haza 1-2 ev mulva hogy hazat vesznek.

En 1 eve jottem ki, kb 5000 dollarral de ha most mindent eladnek akkor is max 10.000el tudnek hazamenni.

Ez durvan 2,8 millio amibol egy telket lehet csak venni.

Jovore masik allast keresek es remelem egy kicsivel jobbak lesznek korulmenyek.

Ha nem vagy manager vagy nincs valami jo diplomad akkor nem fizetnek jol.

Nem is ertem hogy gondoljak nehanyan hogy kimennek kulfoldre takaritani.

2018. nov. 5. 16:35
 15/16 anonim ***** válasza:
46%

,,Sokan mennek nemetorszagba ures zsebbel es ugy mennek haza 1-2 ev mulva hogy hazat vesznek."

Igen, hogy kint meg olyan körülmények között élnek ki, hogy az embertelen. Ismerek ilyeneket, egyikük például simán eszi a penészes kenyeret is, csak azért, hogy spórolni tudjon.

2018. nov. 7. 09:16
 16/16 anonim ***** válasza:
Ha nemet bejelentett allasa van akkor rendes szallasuk van. Ha magyar vallakozo bejelenti oket Magyarorszagon es ugy viszi ki nemetbe akkor meg kontenerekben alszanak amit egyebkent irodanak szokas hasznalni vagy raktarnak.
2018. nov. 9. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!