Amerikaba, Ausztráliába milyen diplomával érdemes elmenni dolgozni/élni?
Figyelt kérdés
Szóval engem az érdekel, hogy amit magyarországon megtudok szerezni diplomát egyetemen azok közül melyiket éri meg legjobban? Mármint melyiket érdemes megszerezni, hogyha amerikában vagy ausztraliában akar valaki dolgozni? Vendéglátós iskolába járok úgyhogy hajlok a vendéglátás felé , de nyitott vagyok. (Orvosi,informatikus, mérnök kilőve) a jogot nézegettem még de magxar jogi diplomával nem sokra megyek külföldön. Szimpla érdeklődés. 17/F2018. ápr. 3. 17:31
2/3 anonim válasza:
Legjobbakat sikerült kilőnöd. És azokkal is nehéz.
3/3 anonim válasza:
Szia.
17 évesen egy értelemes magyar mondatot sem sikerült megalkotnod, de egy kalap alá vetted Amerikát (ami 35 országból és számos függő területből áll) és Ausztráliát amely egy megint egy teljesen más ország.
A magyar jogi diploma semmit sem ér sem a latinamerikai országokban, sem az angolszászokban. De gondolom nem ez az egyetlen dolog amiről fogalmad sincs más országokkal kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!