Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Mi jellemző általában az...

Mi jellemző általában az egyes városokra? Mi a véleményetek, tapasztalatotok róluk?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam, hogy általánosan mi jellemzi: Miamit, Los Angelest, New Yorkot, Virginiát, Chicagot, Atlantát, San Franciscot?

Pl Miami úgy tudom mindig süt a nap, nagyon meleg van és ennek plusz a tengerpartnak köszönhetően egy bulis város, éjjel is nagy a nyüzsgés a sok buli miatt és a buliknak köszönhetően a különféle drogok is elterjedtebbek.

Javítsatok ki, ha valami nem stimmel és a többiről is írjatok le amit tudok, légy szíves.

Elsősorban tapasztalatokra lennék kíváncsi, aki volt már ezeken a helyeken huzamosabb ideig.

Előre is köszönöm szépen a válaszokat.

2018. aug. 25. 18:15
 1/3 D. Brasco ***** válasza:
36%

Ezt a miamiról alkotott elképzelést melyik szenny oldalrol sikerült elolvasni?!?

Egyaltalan nem süt mindig a nap,bar valoban sok a napsütéses rák száma,de zápor zivatar nagyon is jellemző a helyre,van hogy egy nap többször is es akkor még nem is beszeltünk a hurrikán szezonrol stb......

Melyik az a nagyváros ahol nincs buli?!A nagy számok törvénye alapjan itt is nyilván több ilyennel talalkozol mint mondjuk mucsajröcsögén,de ez a bulizas resz is csak miami downtown-ra jellemző inkább!!

A drogrol ugya ez elmondható....marmint hogy a nagy szánok törvénye de nem úszik kokainban a város stb....

Miamit amigy sem ugy kell elkepzelni mint ahogy a filmekben mutatjak,tekintve hogy ott csak miami downtown-ra korlatozodik minden,ami egyebkent egy "viszonylag" kis terület!van egy csomó elővárosa stb stb.....ott meg nem felhőkarcolo tengerek vannak max a parti részen vannak!

En mondjuk szeretem azt a helyet,többször is jartam ott,de nem tudnék ott élni!

2018. aug. 26. 22:02
 2/3 anonim ***** válasza:

Csak Atlantaban jartam es csak atutazoban de nagyon nagy a forgalom :D nekem ennyi jott le.

Miamirol azt hallottam hogy rengeteg spanyol ajku van. Itt felenk is sok a spanyol ajku van, minden nap hallom oket, el nem tudom kepzelni mi lehet akkor Miamiban.

2018. aug. 28. 02:09
 3/3 anonim ***** válasza:

De tényleg te ezt miamairól hol olvastad? Van ismerősöm, aki több, mint 10 évet élt Miamiban (most jött haza pár hónapra csak), totál nem úgy van, mint ahogy írtad.

Ő is mesélte, hogy nagyon gyakoriak a záporok arra, egyik percben süt a nap, következőben meg le tud szakadni az ég is.

Állandó bulizás ott is csak a bulinegyedekben vannak, a többi részen ugyanolyan az élet, mint a többi nagyvárosban.

Drog az megint olyan, hogy ugyanúgy jelen van az összes többi amerikai városban, legyen az kis vagy nagyváros.

2018. aug. 29. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!