Mi jellemző általában az egyes városokra? Mi a véleményetek, tapasztalatotok róluk?
Arra gondoltam, hogy általánosan mi jellemzi: Miamit, Los Angelest, New Yorkot, Virginiát, Chicagot, Atlantát, San Franciscot?
Pl Miami úgy tudom mindig süt a nap, nagyon meleg van és ennek plusz a tengerpartnak köszönhetően egy bulis város, éjjel is nagy a nyüzsgés a sok buli miatt és a buliknak köszönhetően a különféle drogok is elterjedtebbek.
Javítsatok ki, ha valami nem stimmel és a többiről is írjatok le amit tudok, légy szíves.
Elsősorban tapasztalatokra lennék kíváncsi, aki volt már ezeken a helyeken huzamosabb ideig.
Előre is köszönöm szépen a válaszokat.
Ezt a miamiról alkotott elképzelést melyik szenny oldalrol sikerült elolvasni?!?
Egyaltalan nem süt mindig a nap,bar valoban sok a napsütéses rák száma,de zápor zivatar nagyon is jellemző a helyre,van hogy egy nap többször is es akkor még nem is beszeltünk a hurrikán szezonrol stb......
Melyik az a nagyváros ahol nincs buli?!A nagy számok törvénye alapjan itt is nyilván több ilyennel talalkozol mint mondjuk mucsajröcsögén,de ez a bulizas resz is csak miami downtown-ra jellemző inkább!!
A drogrol ugya ez elmondható....marmint hogy a nagy szánok törvénye de nem úszik kokainban a város stb....
Miamit amigy sem ugy kell elkepzelni mint ahogy a filmekben mutatjak,tekintve hogy ott csak miami downtown-ra korlatozodik minden,ami egyebkent egy "viszonylag" kis terület!van egy csomó elővárosa stb stb.....ott meg nem felhőkarcolo tengerek vannak max a parti részen vannak!
En mondjuk szeretem azt a helyet,többször is jartam ott,de nem tudnék ott élni!
Csak Atlantaban jartam es csak atutazoban de nagyon nagy a forgalom :D nekem ennyi jott le.
Miamirol azt hallottam hogy rengeteg spanyol ajku van. Itt felenk is sok a spanyol ajku van, minden nap hallom oket, el nem tudom kepzelni mi lehet akkor Miamiban.
De tényleg te ezt miamairól hol olvastad? Van ismerősöm, aki több, mint 10 évet élt Miamiban (most jött haza pár hónapra csak), totál nem úgy van, mint ahogy írtad.
Ő is mesélte, hogy nagyon gyakoriak a záporok arra, egyik percben süt a nap, következőben meg le tud szakadni az ég is.
Állandó bulizás ott is csak a bulinegyedekben vannak, a többi részen ugyanolyan az élet, mint a többi nagyvárosban.
Drog az megint olyan, hogy ugyanúgy jelen van az összes többi amerikai városban, legyen az kis vagy nagyváros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!