Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Mit tehetek ha 10 eves zoldkar...

Mit tehetek ha 10 eves zoldkartyaval valofelben vagyok, es van gyerekem aki usa allampolgar es mindez 13 ev egyutteles, es 11 ev hazassag utan tortent?

Figyelt kérdés
Nem elunk usaban, mert a gyerekekkel itt elunk magyarorszagon ahogy parommal megbeszeltuk, kesobb ujra terveztunk kerni zoldkartyat de ez mar nem valosul meg hisz valni akar! A zoldkarytam ervenyet vesztette hisz tulleptem a 2 evet usan kivul. Elvaltan eselytelen hogy zoldkartyat kapjak vagy van esely hisz 11 evig voltam hazassagban egy amerikaival es gyerekeink vannak, csak o vegul cserben hagyott!! Nagyjabol tudom hogy esleytelen de azert irtam ki amkerdest hatha valaki tud vmit amit en nem.... es most biztosan sokan lehulyeznek es lehet hulyezni de sajna kotodom a hazamhoz, csak a gyerekek miatt gondolkozom lenne e lehetoseg visszamennem mert ok hiaba usaballampolgarok nelkulem nem mennek, meg kicsik, en meg a valas miatt nem tom kaphatok e masik zoldet!!
2018. aug. 25. 08:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
#10 nagykorúságtól függetlenül 21 évesnek kell lennie, hogy zöldkártyát intézzen az anyjának, utánanéztem a kérdés kapcsán, megteheted te is. Puszika.
2018. aug. 28. 00:50
 12/13 anonim ***** válasza:

"Azt nem értem, hogy ha még az analfabéta mexikói bevándorló is ha lebabázik az USA-ban és a gyereke így állampolgár lesz, ő is megkapja a tartózkodási engedélyt, mert a gyerekétől egy szülő sem szakítható el, akkor kérdezőnek miért kell várnia, amíg a gyereke 21 éves lesz? Európainak nem lehet anchor babyje?"

Hulyeseget beszelsz. Attol hogy a mexikoi gyereke usaban szuletett nem azt jelenti hogy nem elhet mashol. Ha elkapjak az illegalis mexikoit akkor nyilvan viszi magaval a gyereket mexikoba es nem szakitjak el a gyereketol. A gyerek meg visszakoltozik ha akar mikor nagykoru lesz.

A gyerek akkor kerhet a szulonek papirokat ha elmult 18. A 21 ev csak a pialasra vonatkozik.

A kerdesre reagalva: Tudom hogy utolag konnyu okoskodni de akkor kellett volna letenned az allampolgarsagot mikor meg kint voltatok es addig nem koltozkodni. Ha a parod nem is valna es ugy mennetek vissza akkor vissza kell szerzni a zk-t ami nem tudom hogy mukodik de gondolom nincs igyen es nem 1 nap alatt van meg.

Ha a gyerekek elvannak Magyarorszagon akkor minek mennel vissza? Ha annyira tetszett amerika akkor minek koltoztetek Magyarorszagra.

Ugy tudsz hivatalosan visszamenni ha a gyerek betolti a 18at es kervenyezi neked a zoldkartyat.

2018. aug. 28. 02:19
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

"Ugy tudsz hivatalosan visszamenni ha a gyerek betolti a 18at es kervenyezi neked a zoldkartyat."

tevedsz...

abban igazad van hogy a 21 kor a pialasra vonatkozik

de a zoldkartya kerelmen is, ha amerikai allampolgar gyerek kervenyezi a nem-amerikai szulojenek a zk-t, akkor a gyereknek el kell mulnia 21, hogy a kervenyt beadja

[link]

Kerdezo, ket dolgot tehetsz:

- Fizetsz egy bevandorlasi ugyvednek es o megmondja mit tudsz tenni a zk ugyben (ha egyaltalan lehet vmit tenni... lehet hogy teljesen ujat kellene kervenyezni, de ha elvaltok, akkor az uszott)

- Kersz ESTA-t ha utazni akarsz a gyerekekkel

2018. aug. 28. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!