Mit tehetek ha 10 eves zoldkartyaval valofelben vagyok, es van gyerekem aki usa allampolgar es mindez 13 ev egyutteles, es 11 ev hazassag utan tortent?
Figyelt kérdés
Nem elunk usaban, mert a gyerekekkel itt elunk magyarorszagon ahogy parommal megbeszeltuk, kesobb ujra terveztunk kerni zoldkartyat de ez mar nem valosul meg hisz valni akar! A zoldkarytam ervenyet vesztette hisz tulleptem a 2 evet usan kivul. Elvaltan eselytelen hogy zoldkartyat kapjak vagy van esely hisz 11 evig voltam hazassagban egy amerikaival es gyerekeink vannak, csak o vegul cserben hagyott!! Nagyjabol tudom hogy esleytelen de azert irtam ki amkerdest hatha valaki tud vmit amit en nem.... es most biztosan sokan lehulyeznek es lehet hulyezni de sajna kotodom a hazamhoz, csak a gyerekek miatt gondolkozom lenne e lehetoseg visszamennem mert ok hiaba usaballampolgarok nelkulem nem mennek, meg kicsik, en meg a valas miatt nem tom kaphatok e masik zoldet!!2018. aug. 25. 08:36
1/13 anonim válasza:
Szerezz a gyereknek magyar állampolgárságot is, oszt éldegéljetek továbbra is itt, mi a probléma?
2/13 A kérdező kommentje:
Vigan es boldogan elunk itt, es magyar allampolgarok is de ha megis mennenek usa ba akkor en kaphatok papirt??? Valos hazassag volt valos tervekkel csak a masik fel kilepett... csak erdekel volt e vki hasonlo helyzetben , tudom gyerek utan nem adnak zoldet.... csak erdekel lenne e lehetoseg. Itthon vagyunk szuperuk vagyunk van csalad rokon barat szoval minden ok... de a gyerekek nonek es lehet majd menni akarnak es miattam nem tudnak mert ok anerikaiak is de en nem,
2018. aug. 25. 11:41
3/13 anonim válasza:
Sajnos nincs eselyed. Te is belatod, ugye? Ha visszamesz, csakis ESTAval, mert a zoldkartyad mar ervenytelen, a gyerekeid legalisak, te pedig illegalis leszel.
Annak semmi jelentosege, hogy valamikor amerikai ferjed volt, legfeljebb gyermektartast tudnal kovetelni.
A helyzeted elegge komplikalt, azt javasolnam, kerj tanacsot valamelyik "online" bevandorlasi tanacsadoto. Vannak olyanok, meg kell keresni Googlen.
4/13 anonim válasza:
P.S. Esetleg, ha a gyerekeid felnonek, es kimennek, ott fognak lakni, be tudnak hozni teged is, mint kozvetlen rokont.
5/13 anonim válasza:
Esetleg itt tudnal valami tanacsot kapni:
www.justanswer.com/immigration/law
6/13 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat! Utananezek az altalatok emlitett oldalakon de igazsag szerint en itt jol erzem magam, csak a gyerekek miatt gondolkoztam a dolgon lenne e lehetosegem, veluk menni mert nekik lehet jobb ott, amiben nem vagyok biztos de lehet csak azert mert kotodom magyarorszaghoz!!! Ez csak egy kosza otlet volt lenne e lehetosegem, mert ha igen akkor lenne min gondolkozni ... es el kene dontenem mi legyen de ha szerintetek sincs semmi lehetoseg akkor maradunk.
2018. aug. 25. 15:20
7/13 anonim válasza:
Ha a gyerekeknek jobb ott, akkor miért nem engeded ki az apjukhoz?
8/13 anonim válasza:
Azt nem értem, hogy ha még az analfabéta mexikói bevándorló is ha lebabázik az USA-ban és a gyereke így állampolgár lesz, ő is megkapja a tartózkodási engedélyt, mert a gyerekétől egy szülő sem szakítható el, akkor kérdezőnek miért kell várnia, amíg a gyereke 21 éves lesz? Európainak nem lehet anchor babyje?
9/13 anonim válasza:
TE miért kaphatnál zöldkártyát?
USA állampolgár vagy? Nem, és ezentúl már közöd sem lesz USÁhoz.
HA a gyerekek menni akarnak, vagy kiköltözni - ha van eszk, ott hagyják Mo-t -, akkor mennek. Te meg ESTÁVal meglátogathatod őket.
Pech.
10/13 anonim válasza:
8-as, az ugye megvan, hogy USA nagykorúság 18! év, és nem 21? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!