Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Megéri Bostonba utazni egy hétre?

Megéri Bostonba utazni egy hétre?

Figyelt kérdés
November hónapban?

2018. aug. 20. 17:56
 1/6 anonim ***** válasza:
3%
Nem. Mi a fenére jó az?
2018. aug. 20. 18:02
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy megeri. Sok a latnivalo, es ha jo az ido, elmehetsz egy hajo kirandulasra is. Ott van kozelben Harvard is, meg lehet latogatni.
2018. aug. 20. 18:37
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem megéri.

De ha már az USA-ban vagy, és a keleti parton, érdemes délebbre is elnézni (New York).

2018. aug. 20. 18:38
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
P.S. Nagyon erdekes JFK Presidential Library is, ez tulajdonkeppen JFK museum, bar konyvtarnak hivjak. Es tenyleg elugorhatsz New Yorkba egy napra, vannak olcso Bolt Buszok.
2018. aug. 20. 18:43
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha kifogsz egy olcsóbb repjegyet akkor be lehet vállalni. Amúgy inkább két hétre mennék és körbenéznék a környéken is.
2018. aug. 20. 19:27
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Attól is függ, mi az érdeklődési köröd. Engem nagyon érdekel minden történelmi, így nekem jó célpont volt. De nem biztos, hogy mindenkit lázba hoz, hogy melyik utcasarkon volt 1770-ben a bostoni mészárlás, vagy 1775-ben hol táborozott az amerikai tüzérség, amikor a briteket ostromolták.

Nem tudom, miért éppen Boston. Általános amerikai célpontként New York, Washington vagy pl. San Francisco biztos jobb.

És azt azért vedd figyelembe, hogy novemberben Bostonban nagyon pocsék és hideg idő is tud lenni.

2018. aug. 24. 00:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!