Megéri elmenni 14 napra New Yorkba?
Figyelt kérdés
Kaptam egy jó repülőjegy ajánlatot, de a visszaút 14 napon belül van, ha hamarabb szeretnék jönni, már sokkal drágább. El lehet ott tölteni úgy 14 napot, hogy csak New Yorkban leszünk?2016. okt. 1. 11:19
1/7 anonim válasza:
Megéri! Rengeteg látnivaló van!
Én egy hetet töltöttem ott. Sajnos úgy alakult a program, hogy több időnk nem volt. És nem volt elég. Így is van sok minden, amit szívesen megnéztem volna, de nem volt már rá idő.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod :)
2016. okt. 1. 11:35
3/7 anonim válasza:
Mi májusban voltunk 8 napot. Valamiért New Yorkot választottuk, hogy ha már "nyaralunk" Amerikában akkor ez a város legyen. Így utólag már bánom nagyon mert iszonyú drága város. A 8 nap alatt annyi Fontot költöttünk mint amikor 18 napot voltunk Thaiföldön luxus körülmények között.. Szép város, de szerintem ennyi pénzért sokkal szebb városok is vannak..
4/7 anonim válasza:
New Yorkból pl busszal el lehet menni Washingtonba (nincs nagyon messze), szóval ha soknak érzed csak new yorkra a két hetet, akkor közben pár napra Washingtonba is elmehetsz. Vagy esetleg más közelben lévő városba.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek.
2016. okt. 1. 14:07
6/7 anonim válasza:
Simán. De ott van Washington, Philadelphia, Boston is egy köpésre. Bármikor át lehet ugrani.
7/7 anonim válasza:
Miért ne érné meg? Ráadásul helyi járatokkal (akár repülő, akár vonat/busz) a 'közelben' lévő városokba is simán eljuthat: Washington D.C., New Jersey...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!