Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Megéri elmenni 14 napra New...

Megéri elmenni 14 napra New Yorkba?

Figyelt kérdés
Kaptam egy jó repülőjegy ajánlatot, de a visszaút 14 napon belül van, ha hamarabb szeretnék jönni, már sokkal drágább. El lehet ott tölteni úgy 14 napot, hogy csak New Yorkban leszünk?

2016. okt. 1. 11:19
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Megéri! Rengeteg látnivaló van!

Én egy hetet töltöttem ott. Sajnos úgy alakult a program, hogy több időnk nem volt. És nem volt elég. Így is van sok minden, amit szívesen megnéztem volna, de nem volt már rá idő.

2016. okt. 1. 11:26
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod :)
2016. okt. 1. 11:35
 3/7 anonim ***** válasza:
Mi májusban voltunk 8 napot. Valamiért New Yorkot választottuk, hogy ha már "nyaralunk" Amerikában akkor ez a város legyen. Így utólag már bánom nagyon mert iszonyú drága város. A 8 nap alatt annyi Fontot költöttünk mint amikor 18 napot voltunk Thaiföldön luxus körülmények között.. Szép város, de szerintem ennyi pénzért sokkal szebb városok is vannak..
2016. okt. 1. 12:49
 4/7 anonim ***** válasza:
New Yorkból pl busszal el lehet menni Washingtonba (nincs nagyon messze), szóval ha soknak érzed csak new yorkra a két hetet, akkor közben pár napra Washingtonba is elmehetsz. Vagy esetleg más közelben lévő városba.
2016. okt. 1. 12:57
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek.
2016. okt. 1. 14:07
 6/7 anonim ***** válasza:
Simán. De ott van Washington, Philadelphia, Boston is egy köpésre. Bármikor át lehet ugrani.
2016. okt. 1. 17:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Miért ne érné meg? Ráadásul helyi járatokkal (akár repülő, akár vonat/busz) a 'közelben' lévő városokba is simán eljuthat: Washington D.C., New Jersey...
2016. okt. 2. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!