Szerintetek érdemes egyedül utazni new york-ba?
Figyelt kérdés
19 éves fiú vagyok és gyermekkorom óta az az álmom,hogy eljussak Amerikába.Mostanába elég gyakran nézegetem a repülőjegyeket és a szállásokat, viszont nem tudom hogy egyedül el merjek-e indulni.Sajnos nincs egy ismerősöm se new yorkba akihez mehetnék.Viszont úgy gondolom elég jól tudok tájékozódni a nagyvárosokban,voltam már egyedül Münchenbe és ott sem volt semmi probléma. Aki esetleg volt már egyedül New Yorkban letudná írni a tapasztalatait? Mennyire nehéz tájékozódni? Érdemes egyedül menni? És annak is örülnék ha valaki leírná kB mennyibe került az utazás.2018. júl. 15. 14:28
11/13 anonim válasza:
Én egyedül utaztam NYC-be, igaz, már a 18. külföldi utam és a 28. külföldi városom volt. A te korodban egy 10 napos Párizs-London-Brüsszel túra volt a max. (buszos úton). Ez 1995-ben volt. A szállás New York Cityben iszonyat drága, és az árhoz képest nem európaiaknak való (50 000/éj az ötödik sugárúttól 8 percre gyalog, de Harlemben)- 2018 áprilisi tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!