Mennyire veszik komolyan az USA-ban, hogy 21 alatt nem lehet alkoholt inni?
Figyelt kérdés
Annyira mint nálunk, azaz bármelyik 16 éves gond nélkül lerészegedhet, vagy ott azért szigorúbban kezelik a témát? Kint töltöm a nyarat és ezért érdekelne, természetesen csak mértékletesen innék, de nem tudom, hogy lesz-e erre lehetőség.2018. máj. 18. 18:20
11/13 anonim válasza:
"Úgyhogy akik itt úgy válaszoltak, hogy mindig mindenkitől kérik azok jártak Amerikában" - 15 eve elek egy kaliforniai varosban. Azon boltok amiket ez ido alatt latogattam mind elkerte tolem is es minden ismerosomtol, korosztalyra, arcszorzetre valo tekintet nelkul ;D
Nyilvan nem jartam minden allam minden varosanak minden uzleteben... sajat tapasztalatbol beszeltem es en olyat meg nem tapasztaltam, hogy ne kertek volna el, meg akkor is amikor sort vettunk az uzletben, vagyis nem kell nagyon durva, magas alkohol tartalmu szeszeket venni, eleg egy doboz sort...
12/13 anonim válasza:
Szigorúan kezelik, 18 évesen jártam ott, hidd el nem akarsz abból balhét, hogy rajtakapnak, hogy alkoholt vásárolsz illegálisan:D ha egy barátoddal otthon iszogatsz, aki tud venni mert elmúlt, nem gáz, de szórakozóhelyekre be sem engednek, mindenhol elkérik szemályit v útlevelet.Vegasba ha megálltam egy játékgép előtt már befeszültek az őrök:D
13/13 anonim válasza:
Én egyszer vizet akartam inni egy bárhelyiségben, és elkérték a személyimet. Gondoltam is, hogy ilyen a világon nincs... Szerencsére épp betöltöttem a 21-et. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!